3 enstitü kapandı, 1 yeni açıldı

Hitit Üniversitesi’ne bağlı lisansüstü eğitim enstitüleri kurulurken, 3 ayrı enstitü kapandı.

23 Ekim 2020 Cuma 09:49
3 enstitü kapandı, 1 yeni açıldı

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı fakülte ve enstitü kurulması ve kapatılmasıyla adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Hitit Üniversitesi’ne bağlı lisansüstü eğitim enstitüsüi kurulurken, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü kapatıldı.

HİTÜ'DEN AÇIKLAMA YAPILDI

Hitit Üniversitesi’nden yapılan açıklamada ise konuya ilişkin şu bilgiler aktarıldı;

“Hitit Üniversitesi’ne bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün kurulması ve 3 enstitünün kapatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin 23 Ekim 2020 tarih ve 31283 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı’na göre Üniversitemiz bünyesindeki Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü kapatılarak yerine Lisansüstü Eğitim Enstitüsü kuruldu.

Böylelikle Üniversitemizde faaliyetlerini sürdüren 3 enstitü, tek çatı altında toplanarak Lisansüstü Eğitim Enstitüsü altında birleşti.”

Son Güncelleme: 25.10.2020 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2020-10-23 13:21:58

Düşünce dünyam yazıya dökülmüş

banner165