30 yıllık köklü eğitim kurumuna iki yeni atama

Çorum Özel Pınar Eğitim Kurumları’na iki tecrübeli eğitim yöneticisinin ataması yapıldı.

11 Mart 2021 Perşembe 22:19
30 yıllık köklü eğitim kurumuna iki yeni atama

Çorum Özel Pınar Eğitim Kurumları’na iki yeni atama yapıldı.

Çorum merkezli 10 ilde 28 kampüs, 34 şube, 412 sınıf ve 20 bini aşkın mezunu olan Pınar Eğitim Kurumu’nun Sılmkent Kampüsü İlköğretim Koordinatörlüğü görevine genç ve tecrübeli eğitim yöneticisi Hasan Tay atandı.

TASARIM-İNAVASYON KOLEJİ'NE İSMAİL MADAN
Pınar Koleji’nin Ankara yolu üzerinde bulunan Tasarım ve İnovasyon Koleji Koordinatörlüğü görevine ise yine Çorum’da yıllarca çeşitli okullarda idarecilik yapan tecrübeli eğitimci İsmail Madan getirildi.

SİLMKENT’TE MODERN YERLEŞKE

Pınar Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada, “Çorum’umuzu şehir dışında en iyi tanıtan kurum; 10 il, 18 kampüs, 34 şube, 412 sınıf ve 20 bini aşkın mezun. Zincir Çorum’da doğdu. Köklü geçmiş, güçlü gelecek.” İfadelerine yer verildi.

Pınar’ın yeni Buhara Evler Mahallesi Silmkent 5.Cadde No: 3 yerleşkesi L tipinde giriş (zemin) kat, bodrum kat ve 3 kat olarak inşa edildi.

Bodrum katta, yüzme havuzu, standartlara uygun spor salonu, atölyeler, 8 masadan oluşan masa tenisi salonu ve stor; giriş katta 5 derslikten oluşan anasınıfı, yönetim odaları, öğretmenler odası, kantin ve mini anfi tiyatro; 1 ve 2. katlarda 24 derslik, kütüphane, etüt odaları, bilişim bilgisayar, akıl oyunları-satranç sınıfları; 3. katta yemekhane, konferans salonu, mescit (bay-bayan) bulunuyor.

İLKÖĞRETİM KOORDİNATÖRÜ HASAN TAY

1978'de dünyaya gelen Hasan Tay; ilk, orta ve lise öğrenimini doğduğu ilçede tamamladı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Bölümünden 2004 yılında mezun olan Tay, 2008 yılına kadar burada çeşitli özel kurumlarda Türk Dili ve Edebiyatı ile Türkçe öğretmenliği yaptı. 2009-2021 yılları arasında İzmir'in saygın iki özel okulunda çalışan Tay; bu kurumlarda müdür yardımcılığı ve müdürlük dışında, son üç yıl kampüs müdürlüğü de yaptı. 15 Şubat 2021 Pazartesi günü itibariyle Pınar Koleji Silmkent Kampüsünde kampüs ve okul müdürü olarak göreve başladı. Evli ve 1 çocuk babası olan Tay, yaptığı açıklamada şöyle dedi;

YENİ KOONDİNATÖRDEN İLK MESAJ

“Pınar Koleji olarak, ülkemiz için iyi vatandaşlar yetiştirmek temel amacımızdır. Bunun için ulusaldan evrensele insani değerlere sahip, Cumhuriyetin temel ilkelerini özümsemiş ve ana dilini iyi kullanan, yabancı dillere hâkim, bilimsel düşünceyi benimsemiş bireyler yetiştirmek amacındayız. Öğrencilerimizin kendi potansiyelinin farkına varmalarına olanak tanımak, yeteneklerini geliştirmelerine fırsat vermek, çevresi, ülkesi ve dünyası ile barışık, iyi iletişim kurabilen bireyler, sosyal hayatta girişken, dışa dönük özgüveni yüksek, lider ruhlu, sorumluluk sahibi olarak yetişmesini sağlamak amacıyla çeyrek asrı geçen tecrübesiyle tüm çalışanlarımız ile yeni kampüsümüzde öğrencilerimizin yanındayız, dedi.
Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerinin keşfedilmesinin büyük önem taşıdığını belirten Tay, “Okulumuzda uyguladığımız sınıf öğretmenliği modeliyle öğrencilerimizi ve velilerimizi daha yakından tanıma fırsatı buluyor, bu sayede veli ile sürekli iletişim halinde oluyoruz.  Uzman rehber öğretmenimiz, sınıf öğretmenimiz ya da eğitim koçlarımızla birlikte öğrencimizin hedeflerini, isteklerini ve akademik hayatını planlıyoruz.” dedi.

Öğrencilere alanında uzmanlaşmış öğretmenlerle yabancı dili yaşayarak öğrettiklerini ve yabancı dilin gerektirdiği okuma-yazma-dinleme-konuşma becerisi kazandırdıklarını belirten Tay, amaçlarının yabancı dili günlük yaşamın bir parçası haline getirerek ömür boyu kullanacakları temel taşlardan biri olduğunu öğrencilere benimsetmek olduğunu ifade etti.  
Yalnızca akademik değil, kültürel, sosyal ve sportif çalışmalarla öğrencilerin çok yönlü gelişimlerine katkı sağladıklarının da altını çizen Tay, “Yaşayarak öğrenme kalıcıdır.” anlayışından yola çıkarak öğrencilerimizi araştıran, sorgulayan, dönüşümlü düşünen bireyler olma yolunda cesaretlendiriyoruz.”

Son Güncelleme: 12.03.2021 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2021-03-12 13:18:36

M U vekil olduğunda yarım dershanesi vardı. Aradan 20 yıl geçti. 28 kampüs 34 şube ve 420 derslik nasıl oldu. Allah Allah hay maşAllah Allah Allah insanın havsalası almıyor. Allah Allah

Avatar
Meftun 2021-03-12 14:42:04

Vekil yolladık Ankara'ya Kendine okul açmış biz gene kandirildik...

Avatar
Vatandaş 2021-03-12 17:10:11

Madan devlet okulundayken beğenmediği öğrencilere tahammülü yoktu ya okuldan attırır yada başka okula postalardı merak ettim zengin paralı çocukların tahammül edebilecek bir de okul bahcesinde sebze meyve yetisdirmek icin yer gosterdilermi mehmetcik lisesinde vardı

Avatar
Corumlu 2021-03-12 16:46:06

Bir Çorumlu olarak Murat Bey ile gurur duydum.
Müdür arkadaşlarada başarılar dilerim

Avatar
Hak 2021-03-13 01:23:48

Reklamları izlediniz...değiştirin kanalı

Avatar
MUSTAFA 2021-03-12 15:29:59

Pınar Kolejine Hayırlı Olsun.
İsmail Müdürüm Çorum da Eğitim alanında Yaptığı Projeleri özellikle akademik başarılarla taçlandıran devam ettireceği inanıyorum.Her iki müdürümüze de başarılar diliyorum.

Avatar
hasan 2021-03-12 16:10:08

şu okul saatiniz 09:16.30 arası oraya gönderenlerin çoğu memur memur çalışma saati 08.00 17.00 arası bunu düzenleyin hasan bey

Avatar
Bize göre 2021-03-12 21:07:52

İsmail Hocam harika işler yapmış proje adamıdır