4 ülkeden Çorum’a geldiler

'Okul Sağlığı' konulu Erasmus+ projesi için Portekiz, Bulgaristan, Polonya ve İtalya'dan 12 kişilik ekip Çorum'a geldi.

25 Eylül 2019 Çarşamba 12:47
4 ülkeden Çorum’a geldiler

Portekiz’in proje sahibi olduğu ve Türkiye’den Başöğretmen Atatürk İlkokulu Müdürlüğü ile Bulgaristan, Polonya ve İtalya’nın ortak olduğu okul sağlığı konulu Erasmus+ projesinin üçüncü ve son toplantısı için Çorum’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan ortak ülkelerden 12 kişilik ekibe  Başöğretmen Atatürk İlkokulu ev sahipliği yaptı.

Projeyle ilgili olarak yapılan toplantının ardından, Çorum Belediyesi tarafından Polonya, Portekiz, İtalya ve Bulgaristan’dan gelen katılımcılara Çorum’u tanıtıcı bir sunum yapılarak hediyeleri takdim edildi. Yine Çorum Belediye tarafından sağlanan araçla Boğazkale Hattuşaş, Alacahöyük ve Yazılıkaya ören yerleri gezdirildi.

Okul Müdürü Ceylan Şahin tarafından yapılan açıklamada; “Okul olarak Avrupa birliği projelerini önemsiyoruz. Okulumuzun bu sene ikinci projesi olan okul sağlığı projemizde Avrupa ülkelerinden gelen misafirlerimizi ağırlamaktan ve ilimizi tanıtmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu çalışmamızda Çorum Belediyemize bizlere verdiği katkılar için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okuryazar 2019-09-25 13:17:05

Başöğretmen Atatürk İlkokulunu tebrik ediyorum... Hem ilimizi tanıtma fırsatı bulmuşlar hemde okulları için güzel bir çalışma yapmışlar... Darısı diğer okullara olsun inşaAllah..

banner165