5 akademisyen unvan yükseltti

HİTÜ'de İİBF, Tıp ve İlahiyat'ta unvan yükselten 5 akademisyen cübbe giydi

04 Mart 2018 Pazar 11:45
5 akademisyen unvan yükseltti

Hitit Üniversitesi’nde unvan yükselten akademisyenlere cübbe giydirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taha Bahadır Saraç’a profesör cübbesi; Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Havva Nur Peltek Kendirci’ye, Doç. Dr. Adem İlkay Diken’e, Doç. Dr. İsmail Çağatay Çağlar’a ve İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Bulut ile Fen Edebiyat Fakültesine ataması yapılan Doç. Dr. Özer Şenödeyici’ye Doçent cübbesi Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından giydirildi.

Buna göre; 2011 yılında akademik personel sayısı 16 Profesör, 20 Doçent ve 77 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam öğretim elemanı sayısı 349 iken, şu an itibarıyla öğretim üyesi sayısı 50 Profesör, 58 Doçent ve 214 Yardımcı Doçent olmak üzere 322’ye, toplam öğretim elemanı sayısı ise 733’e ulaştı.

Son Güncelleme: 04.03.2018 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.