70’nciyiz mezunlarını verdi

Çorum’un köklü eğitim kurumlarından Atatürk Anadolu Lisesi 70.’ci mezunlarını da verdi.

12 Haziran 2019 Çarşamba 15:45
70’nciyiz mezunlarını verdi

Çorum’un köklü eğitim kurumlarından Atatürk Anadolu Lisesi 70.’ci mezunlarını da verdi.

2018-2019 Öğretim yılı Çorum Atatürk Anadolu Lisesinde yapılan mezuniyet töreni ile tamamlandı.

Okul tiyatro salonunda düzenlenen törenin sunuculuğunu Edebiyat Öğretmeni Serhat Özütürker üstlendi.  Program Okul Müdürü Halit Güneş’in yaptığı konuşma ile başladı.

Okul birincisi Burcu Buse Büker’in yaş kütüğüne mezuniyet plakasını çakmasıyla program devam etti. İlk üçe giren 1. Burcu Buse Buket, 2. Ekin Naz Karakoç, 3. Fatmatüzzehra Taşkıran’a, Okul Müdürü Halit Güneş diplomalarını verdi.

Mezun olan sınıfların öğrencileri sınıf sınıf salona alındı. Sınıf öğretmenleri öğrencilere diplomalarını verdi. Diploma töreninin ardından program ‘Kep Atma’ ile tamamlandı. Bol bol fotoğraf çektiren mezunlar güzel anılarla evlerine döndüler.

Programın bitiminde velilere pasta ve meyve suyu ikramı da yapıldı.

Program okul öğretmenlerinin yoğun gayretiyle gerçekleşti. Yağmur yağması işi zora soksa da Felsefe öğretmeni N. Cansu Uysal’ın çabası ile kapalı alana alınan programda Resim Öğretmeni İlker Kortak, Bilgisayar Öğretmeni Mehmet Ökmen ve Müzik Öğretmenleri Arzu İlhan’la Pelin İbik görev aldı.

Son Güncelleme: 12.06.2019 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.