Açılış dersi Bakan'dan

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hitit Üniversitesi'nin Akademik Yılı açılış dersine katılacak.

14 Ekim 2022 Cuma 23:41
Açılış dersi Bakan'dan

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hitit Üniversitesi'nin Akademik Yılı açılışına katılacak.

Çorum Kültür Günleri ve Kitap Fuarı'nda konuşan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun 19 Ekim'de  üniversitede akademik yıl açılış dersini vermek üzere Çorum'a geleceğini duyurdu.

Son Güncelleme: 14.10.2022 23:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zekeriya 2022-10-15 01:34:25

Bu nasıl üniversite ya. Açılış dersine bi akp genel başkan vekili geliyo bi bakan geliyo. Üniversite burası. Açılış dersi ders olmalı, propaganda değil.

Avatar
İskilipden 2022-10-15 03:36:37

İzkilip Meslek Yüksek Okulu bekliyor ne/l!c$k

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-10-16 14:39:56

Kampüsleri yarım yamalak olan ÜNİVERSİTE'de Akademik açılışı yapmak, çok komiksiniz. Çorum ve Çorumlularla alay ediyor, dalga geçiyorlar. Çorum Hitit Üniversitesi Kampüsleri Türkiye de yarım yamalak olan tek öğretim yeridir. Hükümet tarafından Türkiye de Çorum CEZALI ŞEHİR'DİR. HÜKÜMET ÇORUM'U SADECE SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLIYOR. ÇORUM HER ZAMAN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMEKTEDİR. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....