Açılış dersine davet

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türkiye Bilimler Akademisi...

29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:58
 Açılış dersine davet


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar’ı ziyaret etti.


Geçtiğimiz ay Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından TÜBA Başkanlığı’na yeniden atanan Prof. Dr. Acar’ı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Alkan, “Ağustos 2012’den beri büyük bir başarı ile yürüttüğünüz TÜBA Başkanlığı görevinizi, bundan sonrasında da sürdüreceğine olan inancımız tamdır. Görevinizin bu döneminde de başarılar diliyoruz.” dedi.


Rektör Alkan, Prof. Dr. Acar’ı 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı açılış törenine açılış dersini  vermek üzere davet ederek, TÜBA’nın etkinliklerinden bazılarının Çorum’da yapılması için çağrıda bulundu.


TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hitit Üniversitesinin önemli bir yere gelmesindeki başarılı çalışmalarından dolayı Alkan’ı tebrik etti.




Son Güncelleme: 29.07.2015 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.