AES İl Başkanı oldu

Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Yüksel Say oldu.

21 Şubat 2019 Perşembe 00:19
AES İl Başkanı oldu

Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Yüksel Say oldu.

Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanlığı görevine Yüksel Say  getirildi. İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: İl Sekreteri  Kenan Taşkın,İl Mali İşler Sekreteri Erdal Baloğlu,İl Teşkilat Sekreteri Gazi gevşek,İl Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ömer Faruk Alkan,İl Basın Sekreteri Mesut Çetinoğlu,İl Hukuk Sekreteri Harun Kıvanç.

Önceki İl Başkanı Nihat Örs'ün Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmasının ardından İl başkanlığı görevini üstlenen Yüksel Say "Devraldığım bayrağı en güzel  şekilde taşıyacağım.  Çorum'da eğitim adına faydalı olmak,sorunları dile getirmek ve çözüm önerisinde bulunmak için arkadaşlarımla beraber elimizden geldiğince gayret edeceğiz." dedi.

Son Güncelleme: 21.02.2019 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165