Ağlatan tören!

İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, dün İskilip Ebussud Efendi İlkokulu’nda düzenen törende duygulanarak ağladı.

24 Aralık 2019 Salı 10:57
Ağlatan tören!

İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, dün İskilip Ebussud Efendi İlkokulu’nda düzenen törende duygulanarak ağladı.

İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz, memleketi İskilip’te bir zamanlar babası Mahmut Deniz’in müdürlüğünü yaptığı okula bilişim sınıfı açılmasına vesile olurken, okul öğrencilerini de elbise hediyesinde bulunuldu.

Dün İskilip’te okulda düzenlenen törende duygu yüklü anlar yaşandı. İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz’e sarılarak göz yaşlarına hakim olmadı.

Yıldız Teknik Üniversitesi ve Kızılay Güngören Şubesinin ortaklaşa düzenlediği, İskilipli Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz’in vesile olduğu Ebussud Efendi İlk ve orta okulu Bilgisayar laboratuvarı açılışı ve öğrencilere elbise hediye takdim töreninde, unutulmayacak anlar yaşandı. Bilgisayar Laboratuvarına Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz’in babası aynı zamanda Ebussud Efendi İlk Okulu Müdürü olan Merhum Mahmut Deniz’in ismi verildi. Program sonrası Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, göz yaşlarını tutamadı. Başkan Osman Top yaptığı açıklamada programdan çok etkilendiğini, merhum Mahmut Deniz’in kendisinin de  ilkokul öğretmeni olduğunu ve okul anılarının tazelendiğini belirtti. Başkan Osman Top, Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz’e sarılarak göz yaşlarını tutamadı.

Mezun olduğu okulu ziyaret etti

Öte yandan Prof. Dr.Mehmet Engin Deniz ,1987-1988 yılında mezun olduğu okul olan Akşemseddin Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti.

Son Güncelleme: 24.12.2019 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.