Ahlatcı net konuştu: ‘Her zaman yanınızdayız’

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, TÜGVA'nın her zaman yanında ve destekçisi olduklarını açıkladı.

15 Kasım 2021 Pazartesi 18:20
Ahlatcı net konuştu: ‘Her zaman yanınızdayız’

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.
Ziyarette gençlerle bir süre sohbet eden Ahlatcı, Türkiye Gençlik Vakfı’nın her zaman arkalarında ve destekçisi olduklarını açıkladı.

Ahlatcı mesajında şu ifadelere yer verdi: "2023 seçimlerine bir sene kaldı. Bu kapsamda çok çalışmalıyız. Z kuşağı olarak adlandırılan gençliği bizler TEKNOFEST kuşağı olarak adlandırıyoruz. Türkiye Gençlik Vakfı’ndan İHA, SİHA yapan bir gençlik bekliyoruz. Maşallah ilimizde Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliğimizin çalışmalarını da gayet başarılı buluyorum. Gerçekten de gençlere birebir dokunabilen bu güzide vakıf, başarılı güzel çalışmalara imza atıyor. Enes başkan riyasetinde tüm gönüllü kardeşlerimize yaptıkları bu güzel çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Her zaman bir ve beraber olup güzel çalışmalara imza atacağız."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı da, şöyle dedi: "Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliği olarak çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Ortaokuldan liseye, liseden üniversiteye üniversiteden kadın ve aile koordinatörlüklerimize kadar gençlerin olduğu her alanda çalışmalarımızı yapıyoruz. Yerli ve milli gençlik yetiştirmek gayesiyle vatanına, milletine, bayrağına, dinine sahip çıkan ve kısacası aklı selim, kalbi selim, zevki selim düsturuyla hareket eden bir gençlik yetiştirme gayesi içerisindeyiz. Bu hususta kimse yaptığımız çalışmaları engelleyemez."

Ziyarette İl Başkan Yardımcıları Mücahit Keskinel ve Yılmaz Peker ile Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur hazır bulundu.


 

Son Güncelleme: 15.11.2021 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-11-15 19:05:15

Aynı partinin çeşitli kurmayları 7-8 yıl önce fetö vakıfları için de bu cümleleri kuruyorlardı. Sonra herkes fetöcülükle suçlandı ama o cümleleri kuranlar, fetö ve vakıflarına sahip çıkanlar en büyük fetö karşıtı olduklarını söyleyip işin içinden çıkıverdi. Şimdi bu tügvaya sahip çıkma açıklamaları yapanları ileride göreceğiz

Avatar
Çorumlu 2021-11-15 20:05:57

Çorumun geri kalmasının sebebi bu zihniyet.. Bir dönemde fetöye övgü dizenler olmuştu hizmet hareketi diyorlardı birileri

Avatar
Dostlar Alisveriste Gorsun 2021-11-15 20:15:52

Bunlardaki bu TUGVA aşki nerden depreşti hayret? Biraz da vatandasin yaninda olun baskan, ortalik ates pahasi, millet ac bunlar hala saray şükhelaliği yapiyor. Zamaninda fetönunde yanindaydiniz , beraber maklube yiyordunuz, torpil yaptirip adam yerlestiriyordunuz saga sola. Simdi aynisini tugva yapiyo.

Avatar
Kadir 2021-11-15 18:35:54

Piyasa altüst olmuş Paşam bize hikaye anlatıyor..

Avatar
Dalgacı Mahmut 2021-11-15 21:50:50

Lolo lolo ......................

Avatar
Oy yok 2021-11-16 14:32:12

Akp ye oy vermememin bir diğer nedenidir bu oluşumlar

Avatar
Çorum 19 2021-11-20 02:46:48

İsterse gitmesinler siyasi hayatları soner