Ahlatcı'nın yurdu açılışa hazır

Ahlatcı'nın yaptırdığı öğrenci yurdu hizmete açılmaya hazırlanıyor

15 Aralık 2017 Cuma 20:08
Ahlatcı'nın yurdu açılışa hazır

MUSTAFA DEMİRER

İşadamı Ahmet Ahlatcı’nın Eşref Hoca Caddesi üzerinde inşa ettiği 1500 kişi kapasiteli öğrenci yurdu hizmete açılıyor.

Edinilen bilgiye göre, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’ne teslim edilen öğrenci yurduna kurucu müdür ataması yapıldı.

Yine genel müdürlüğün talimatıyla gelecek hafta başından itibaren elektrik, su, doğalgaz bağlantı işlemleri, temizlik, güvenlik ve personel görevlendirilmesi yapılacak.

KYK Genel Müdürlüğü 2 Ağustos’tan itibaren yurtlara öğrenci alımı başvurusunu başlatıyor. Eylül ayında yerleştirmeler yapılıyor. Bu kapsamda Ahlatcı'nı yaptırdığı yurda da öğrenci yerleştirilecek.

Bu arada Çorum il genelinde merkezin yanı sıra Sungurlu, Osmancık ve İskilip’te toplamda 4 binin üstünde öğrenci KYK yurtlarında barınıyor. Yeni hizmete açılacak öğrenci yurduna gelecek sezondan itibaren öğrenci yerleştirilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 18.12.2017 00:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2017-12-15 21:04:18

Ruhsatı var mı ki yurdu açtıracaklar

Avatar
Yıldız 2018-02-02 19:45:50

Işçi alımları nezaman ve nereye