Ahlatcı’dan 1692 sürücüye eğitim

Doğuş Otomotiv tarafından düzenlenen ‘Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Teknikleri Eğitimi’, Volkswagen yetkili satıcısı Ahlatcı Otomotiv’de devam ediyor.

22 Ekim 2013 Salı 19:08
 Ahlatcı’dan 1692 sürücüye eğitim


Doğuş Otomotiv tarafından düzenlenen ‘Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Teknikleri Eğitimi’, Volkswagen yetkili satıcısı Ahlatcı Otomotiv’de devam ediyor.

Personel ve okul taşımacılığı yapan kişi ve kuruluşlara yönelik olarak düzenlenen eğitim programı dün düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Ankara Yolu 3. Kilometrede faaliyet gösteren Ahlatcı Otomotiv’de gerçekleşen toplantıya Satış Müdürü Abdullah Çoban ve bazı şirket yöneticileri ile eğitim uzmanları katıldı.

Düzenlenen toplantıda eğitim programının içeriği ve amacı hakkında açıklama yapan Abdullah Çoban, Volkswagen’in yeni Crafter modelinin de tanıtıldığı etkinlikte ekonomik ve emniyetli sürüş tekniklerinin anlatıldığını söyledi.

“Bölgemizde bilinçli ve bilgili, donanımlı sürücüler oluşmasına katkı sağlamak ve yavrularımızı, sevdiklerimizi emanet ettiğimiz kullanıcılara yetkinlik kazandırmayı amaçlıyoruz” diyen Çoban, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ekonomik ve emniyetli sürüş teknikleri eğitimlerimizle, personel ve okul taşımacılığı yapan kurum ve kişilere VW Crafter aracımızı yakından tanıtıp onlara araçlarını çok daha güvenli, ekonomik ve verimli kullanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

Sürücülerin araçlarını önce günlük hayatta nasıl kullanıyorlarsa o şekilde kullanmalarını istiyor, teorik eğitimin ardından ikinci sürüşe çıkararak bu kez bilimsel ve doğru şekilde araç kullanmaları sağlıyoruz. Bu sırada aracımıza takılı olan Eco Drive cihazı sürücülerin her türlü sürüş verilerini kaydediyor. Cihaz yol bilgisayarından faklı olarak anlık ve ortalama yakıt tüketimini, sürüş sırasında kaç defa ve ne kadar süre frene basıldığını, aracın hangi devirde ve hangi viteste ne kadar kullanıldığı gibi daha birçok detaylı veriyi ölçüp kayıt ederek iki sürüş arasındaki farkı raporlandırıyor. Eğitimin teorik kısmında ise aracın teknik özellikleri, güvenlik donanımları ve diğer ekipmanları tanıtılıyor. Bunun yanında ekonomik, öngörülü ve emniyetli sürüş teknikleri anlatılıyor. Eğitim sonunda her bir kullanıcıya aracı nasıl kullandıklarıyla ilgili rapor ve eğitime katıldıklarına dair sertifika verilerek etkinlik ve yetkinliklerin belgelendirdiği bir proje olarak bölge insanımıza katma değer sağlıyoruz.


‘Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Teknikleri Eğitimi’

Ahlatcı ve Doğuş Otomotiv işbirliğinde Kasım 2012’den beri düzenlediğimiz ‘Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Teknikleri Eğitimlerimize’ toplam 1.692 kişi katıldı.

Eğitimler hafta içi her gün, günde 10 kişi olacak şekilde planlanıyor ve sürüş ve teorik eğitimler toplamda ortalama 3-4 saat sürüyor.”







Son Güncelleme: 22.10.2013 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165