Aile kahvaltısı

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş  Adamları derneği (ÇESİAD), geleneksel aile kahvaltısı düzenledi.

06 Ocak 2020 Pazartesi 22:32
Aile kahvaltısı

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş  Adamları derneği (ÇESİAD), gelenekselleşen aile kahvaltılarına bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz pazar günü Sancaktepe Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa katılım yoğun oldu. Kahvaltı programında, yönetim kurulu üyeleri, bursiyer öğrenciler, burs verenler, çeşitli sivil  toplum kuruluşu üyeleri ve  iş  adamlarının yanı sıra Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz  Av. Şeyma Döğücü, İstanbul Vali Yardımcısı hemşehrimiz Levent Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Buyruk, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Lütfi Akça da yer aldı. ÇESİAD tanıtım videosuyla başlayan program protokol konuşmalarıyla devam etti.

Aynı zamanda bursiyer öğrencilerin aralarında yaptığı bilgi yarışmasında birinci olan Büşra Güllü isimli öğrenciye ödülünü Şeyma Döğücü ve Levent Kılıç verdi.

Açılış konuşmasında Çorum’un ve Çorumlu’nun her zaman yanında olduklarını, geleceğimiz olan bursiyer öğrencilere maddi ve manevi destek vermeye devam edeceklerini belirten ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Başer,  birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, programa katılanlara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 07.01.2020 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.