Akademik personele brifing

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, akademik birim ziyaretlerine Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile devam etti.

25 Ocak 2014 Cumartesi 11:36
 Akademik personele brifing


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, akademik birim ziyaretlerine Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile devam etti.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarete BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner ve akademik personel katıldı.

Rektör Alkan, öğretim elemanlarının görüş ve taleplerini dinleyerek  yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Hitit Üniversitesi’nin spor faaliyetlerinde göstermiş olduğu başarılardan dolayı yüksekokul öğretim elemanlarını tebrik eden Rektör Alkan,  bu başarının aratarak devam edeceğine inandığını söyledi ve Hitit Üniversitesi’nde yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptı.


Kuzey Kampüsü’ne görsel sunum

Hitit Üniversitesi’nin Kuzey Kampüsü’ne yapılacak binaların çalışmalarını görsel sunum yaparak tanıtan Alkan; HÜBTUAM, MYO, Alaca MYO ve 2014’te inşaatına başlanacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.

Rektör Alkan, HUZEM, HİTİTSEM, öğrenci otomasyon sistemi, akademik web sayfasının oluşturulması, Merkez Kütüphane’nin elektronik kaynakları, yayın teşviki, akreditasyon, çalışmaları hakkında da Yüksekokul öğretim elemanları bilgi paylaşımında bulundu.


Yurt dışı bilimsel etkinliklere destek

BAP, Mevlana, Erasmus gibi programlara ilişkin de açıklamalarda bulunarak yurtdışı bilimsel etkinlikleri destekleme programlarına verilen desteklere dikkat çeken Rektör Alkan, yurt dışı imkânından yararlanarak eğitim almayı, ders vermeyi ve yayın yapmayı çok önemsediklerini ifade etti.

Hitit Üniversitesi’nin 2013 ÖSYS yerleştirme sonuçlarında doluluk oranına dikkat çeken Rektör, Hitit Üniversitesi’nin tercih edilen bir üniversite olduğunu, istihdam odaklı ve geleceğe dönük yeni açılan bölümlerle/programlarla daha da büyüdüğünü kaydetti.

Konuşma sonrası derslik ve spor salonunda incelemelerde bulunan Rektör Alkan, BESYO öğretim elemanlarına katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek Hitit Üniversitesi’nin yakaladığı bu başarı tablosunun iyi bir şekilde koordine edilerek, el birliği içinde çalışılarak daha da artacağını söyledi.






Son Güncelleme: 25.01.2014 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.