Akıl oyunlarında Karahacip üstünlüğü

Çorum Belediye Başkanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan 4 gün boyunca süren...

19 Ocak 2015 Pazartesi 11:54
 Akıl oyunlarında Karahacip üstünlüğü


Çorum Belediye Başkanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan 4 gün boyunca süren 1. Zeka Oyunları Yarışmalarında Ortaköy İlçesi Karahacip köyü öğrencileri almış oldukları birincilik kupaları ile takdir topladılar.

Akıl ve Zeka oyunları yarışmalarına Ortaköy ilçesi Karahacip Şehit Erdal Öztaş ilk ve Ortaokulu’ndan katılan öğrenciler büyük başarı elde etti . Toplam 6 alandan düzenlenen oyunlarda 3 tane birincilik ve bir tane ikincilik elde eden okul öğrencileri ayrıca yarışmalara katılan tek köy okulu olma özelliğini taşıdı. Büyük bir gayretle onları çalıştıran matematik öğretmeni Nurcan Özuğur ile Okul Müdürü Neslihan Gülsoy da öğrencilerini yalnız bırakmadı.

17 Ocak cumartesi günü yapılan Rubisk Race adlı yarışmada 4. Sınıf öğrencisi ve ikiz olan öğrenciler birbirlerine karşı yarıştı. Sadık Yalçın 1. İkiz kız kardeşi Firdevs Yalçın ise 2. Oldu.

Haneo Kulesi ve T-TANGRAM yarışmalarında da Karahacip Şehit Erdal Öztaş Ortaokulu öğrencileri Semanur Başceyhan ile Melike Bardakçı Birinci oldu.

Kupalarını ve madalyalarını alan öğrenciler kendilerini büyük bir özveri ile çalıştıran Matematik öğretmenleri Nurcan Özuğur’a teşekkür ettiler.

Okul Müdürü Neslihan Gülsoy ise öğrencileri ile onur duyduğunu ve okulları için böyle yarışma ve olumlu sonuçların teşvik edici olduğunu belirtti.




Son Güncelleme: 19.01.2015 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.