Aktif Yaşam Kulübü hızlı başladı

Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Cemil Hakyemez ile kulüp üyeleri Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

09 Ekim 2013 Çarşamba 17:10
 Aktif Yaşam Kulübü hızlı başladı


Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Cemil Hakyemez ile kulüp üyeleri Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette daha önce düzenlenen ‘1.Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresi’ hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Cemil Hakyemez, bu yıl içerisinde de kulübün çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ve ‘2.Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresi’ni tekrar üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Aktif Yaşam Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Semih Kızıldağ ise, kulübün bu yıl faaliyetleri içerisinde; maddi durumu olmayan 6’ıncı, 7’inci ve 8’inci sınıf öğrencilerine ücretsiz ders vermek, gençlere yönelik spor etkinlikleri düzenlemek, görme engellilere yönelik projeler gerçekleştirmek olduğunu belirtti. Ayrıca geçen yıl organize edilen kitap toplama kampanyasını üniversite koordinatörlüğünde tekrar düzenleyeceklerini ve 10 okula yardım etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alkan da, ‘1.Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresi’nin Hitit Üniversitesi’nin ismini tüm Türkiye’de çok başarılı bir şekilde duyurduğunu belirterek, üniversitenin ev sahipliğinde düzenlenmesi planlanan ‘2.Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresi’ için de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ayrıca üniversitede 60’ı aşkın öğrenci kulübü olduğunun altını çizen Alkan, kulüp faaliyetlerini Hitit Üniversitesi olarak çok önemsediklerini ve öğrencilerin gerçekleştireceği etkinliklere desteklerin artarak devam edeceğini vurguladı.






Son Güncelleme: 09.10.2013 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165