Aktif Yaşam’dan tanışma mangalı

Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü'nün her akademik yıl başında düzenlediği tanışma ve proje tartışma mangalı bu yıl da...

28 Ekim 2014 Salı 10:10
 Aktif Yaşam’dan tanışma mangalı


Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü'nün her akademik yıl başında düzenlediği tanışma ve proje tartışma mangalı bu yıl da düzenlendi.


Programa Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Aktif Yaşam Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Cemil Hakyemez, Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Mustafa Bahar, Aktif Yaşam Kulübü Kurucu Başkanı Semih Kızldağ ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Aktif Yaşam Kulübü'nün geçmiş yıllarda yaptığı projeler ile bu yıl neler yapılacağının tartışıldığı ve bazı projeler için görevlendirmeler yapıldığı programda konuşan Rektör Alkan, “Aktif Yaşam Kulübü Hitit Üniversitesi'nde standartları belirleyen bir hal aldı bu çok önemli bir durumdur. Bir proje yapılacağı zaman Aktif Yaşam Kulübü yaptı bizde yapmalıyız gibi bir algı oldu bu nedenle hepinizi tebrik ediyorum. Bu sene performansınızın geçen senelere göre daha da iyi olmasını temenni ediyorum.” dedi





Son Güncelleme: 28.10.2014 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
başka kulüpler de var 2014-10-28 10:16:02

peki̇ bu veli̇paşa konağını üniversitedeki tüm kulüpler kullanabiliyor mu? bizler de kullanmak istiyoruz. şu ana kadar sadece aktif yaşam kulübü kullandı. nedendir bilmiyorum sürekli olarak aktif yaşam kulübü kullanıyor burayı. sayın belediye başkanım lütfen bizlere de tahsis edin konağı.

Avatar
Serdarr 2014-10-28 11:30:04

konak hizmet vermekten çıktı lokanta oldu maşallah aktif yaşam kulübüne tahsis edilmiş sanki neden acaba...

Avatar
Mehmet 2014-10-29 17:05:56

ben bireysel olarak aktif yaşam i çok beğeniyorum kimsesiz çocuklar ve yaşlilarla alakali 2 projesine katildim neden bu kadar başarili olduklarini anladim ayrica veli paşa konağina parasini ödeyerek organizasyon yapabiliyorsunuz...hatta bi keresinde sponsorlarinin reklamlari vardi arkada sanirim geçen sene idi.