Altın ödüllü yarışma

Eren Er Dershanesi 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında öğrencileri kitap okumaya yönlendirmek amacıyla bir yarışma düzenliyor.

19 Eylül 2013 Perşembe 10:03
 Altın ödüllü yarışma

Eren Er Dershanesi 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında öğrencileri kitap okumaya yönlendirmek amacıyla bir yarışma düzenliyor.

4 ve 5. sınıf öğrencileri minikler, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ise yıldızlar olarak adlandırılıyor. Düzenlenecek olan yarışmaya belirtilen sınıflardaki bütün öğrenciler katılabilecek. Başvuru ve yarışma şartlarını öğrenmek için öğrenciler Eren Er Dershanesi’ne başvurabilir.

Okuyarak kazanın

23 Eylül Pazartesi tarihinde başlayacak olan yarışma 23 Ekim Çarşamba günü sona erecek. Her kitap bitiminde öğrencilerin başvuruda dershaneden temin edecekleri kitap okuma formunu doldurup teslim etmeleri gerekiyor. Yarışma sonrasında öğrencilerin doldurduğu formlar dershane Türkçe Öğretmeni Hasan Bayatlı başkanlığında oluşturulan heyet tarafından değerlendirilip yeterli kritere uygun öğrenciler sınava tabi tutulacak.

Minikler ve Yıldızlar kategorisinde yapılacak olan değerlendirme sınavı sonucunda ödül olarak birincilere çeyrek altın verilecek.






Son Güncelleme: 19.09.2013 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.