‘Annem’ filminde buluştular

Gül-Der Kitap Kahve gençleri sinema etkinliğinde buluşturdu.

04 Ekim 2019 Cuma 13:55
‘Annem’ filminde buluştular

Gül-Der Kitap Kahve dün Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle ‘Sinema Günleri’ etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında 25 öğrenci, toplumsal bir olaya, bir genç kızın psikoloji ile bakan, bir anne ile kızının hikâyesini anlatan ‘Annem’ filmini izledi. Gençlerle yapılan sosyal etkinlik, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın GPDP 2018-2 proje dönemine ait 24083 numaralı “Okumak Sizden, Çaylar/Kahveler Bizden” adlı proje kapsamında yapıldı.

Gençlere aile kavramının önemi, ailede olabilecek huzursuzluğun gençler üzerindeki psikolojik etkisi, yaşanmışlıklar ve pişmanlıklar üzerinden anlatıldı.

Proje koordinatörü Selahattin Gençkan ve Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Ercan Anbar, film göstemi sonrası gençlerle yaptığı değerlendirmede, katılımcıların filmi beğendikleri ve etkilendikleri görüldü ve gençlere ailenin önemi vurgulanarak, toplumun huzurunun ailenin huzurundan geçtiği anlatıldı.  Ayrıca bu imkânı gençlere sunan T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığının çalışmaları ile GÜL-DER Kitap Kahve’nin amacı, gençlere yönelik faaliyetleri ve sunduğu imkânlar da mütalaa edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.