Avni Çelik MYO'ya ek bina

HİTÜ Rektörü hemşehrimiz Bahattin Işık'ı ziyaret etti

02 Kasım 2017 Perşembe 18:25
Avni Çelik MYO'ya ek bina

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca Eğitim Vakfı Yöneticisi ve Sayıştay Uzmanı hemşehrimiz Bahattin Işık’ı ziyaret etti.

Ziyarette Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu’nun 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılışında, Avni Çelik tarafından yaptırılacak olan ek inşaatla ilgili görüşmeler yapıldı.

Bahattin Işık, Alkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitede gerçekleştirilen çalışmaları yakinen takip ettiğini belirterek, ilimiz adına yapılan güzel gelişmelerden dolayı gurur duyduğunu  sözlerine ekledi.

Alkan da, sadece eğitim ve öğretim kurumu olarak değil, aynı zamanda bulunduğu ile, bölgesine ve ülkesine sosyo-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasına destek olmak için çalıştıklarını ifade ederek, dünya üniversitesi olma yolunda çıkmış oldukları misyonu taşımaya gayret gösterdiklerini ve çalışmalarına bu bakış açısıyla devam edeceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 03.11.2017 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.