Bakan bizzat aradı, talepler tamam

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun dün Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer'e ilettiği eğitime dair taleplerin tamamı karşılanacak.

23 Mart 2022 Çarşamba 14:52
Bakan bizzat aradı, talepler tamam

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun dün Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer ile yaptığı görüşmenin yansımaları bugün gerçekleşti. Bakan Özer, Milletvekili Kavuncu’yu bizzat arayarak Çorum’un eğitimine dair ilettiği 4 ayrı başlıktaki taleplerin karşılanması için talimat verdi.

Kavuncu, Milli Eğitim Bakanı Özer’i ziyaretinde, yatırım programında yer alan 12 Derslikli Merkez Özel Eğitim Okulu Projesi bedelinin revize edilerek ihale izninin verilmesi, İskilip Spor Salonu Projesi bedelinin revize edilerek ihale izninin verilmesi, Şehit Osman Aslan Kız AİHL’nin yarım kalan pansiyon inşaatının tamamlanması için ödenek gönderilmesi, Türkiyem İHO’nun taşınacağı, daha önce ilahiyat fakültesi olarak kullanılan okulun tadilatı için bakım onarım ödeneğinin gönderilmesi ve Çorum merkez ve ilçelerde bulunan okulların onarımları, depreme karşı güçlendirilmesi ve yeni eğitim kurumların inşası hususunda talepleri aktardı.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’in kendisini bizzat arayarak söz konusu taleplerin karşılanacağı mesajını verdiğini açıklayan Milletvekili Kavuncu, “Bu kapsamda, Çorum Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Okulu’muz ihale edilecek, İskilip Spor Salonu’muz ihale edilecek. Şehit Osman Aslan Kız AİHL’nin yarım kalan pansiyon inşaatının tamamlanması için ödenek gönderilecek. Türkiyem İHO’nun taşınacağı, daha önce ilahiyat fakültesi olarak kullanılan okulun tadilatı için bakım onarım ödeneği gönderilecek.

Değerli Bakanımıza ilimizin öncelikli taleplerine hızlı bir şekilde olumlu dönüşleri başta olmak üzere kadim şehrimiz Çorum’a kazandırdıkları yatırım ve hizmetler için hemşehrilerimiz ve eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum.”dedi.
 

Son Güncelleme: 23.03.2022 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip li 2022-03-23 18:53:29

Bölge Milletvekili önce yarım işleri tamamla MYO ve Tosya yolu kangren oldu, yattınız seçim öncesi cek cak, hiç inandırıcı değilsin, güle güle sana Kavuncu.

Avatar
1919 2022-03-24 07:02:17

Allah aşkına artık yalan söylemeyi bırakın. Çorum da her şey ortada, yapılan hiç bir şey yok, kimi kandırıyorsunuz. Ancak hala bunların yalanlarına inanan hatırı sayılır kişiler ve takım tutar gibi parti tutanlar var. YÜCE RABBİMİN ADALETİ ER YADA GEÇ TECELLİ EDECEKTİR. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
çorumlu 2022-03-23 17:10:13

He he

Avatar
Kamil 2022-03-23 23:54:08

İskilip li rumuzuyla yazıpta İskilip ismini kirletme çatlasanda kervan yürüyecek bu arada "kuyruğun dışarda kalmış" :)

Avatar
İskilipden 2022-03-24 06:58:52

maksat millet iş yapıyormuş gibi görsün.
Olmadı koca 3 yılda MYO, TOSYA YOLU, KALE, KANAL ISLAHLARI, TOKİ, KESKİN VİRAJLAR İSKİLİP ÇORUM YOLU( yarısı bitecet) Çankırı İskilip yolu ( asfalt kalitesi bozuk) vs. vs
ekran çıkmayla değil iş oda sahada oluyor

Avatar
Çorum 19 2022-03-24 07:57:10

Tamam merkez

Avatar
İskilip li 2022-03-24 18:37:00

İSKİLİP ismini dansöz oynatarak sizler kirlettiniz Kamil, kuyruğun dışarıda kalmış.