Bakan Selçuk 24 eğitim tesisini açacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum il genelinde yapımı tamamlanan 114 milyon lira maliyetli 24 ayrı eğitim tesisinin açılışını yapacak.

23 Şubat 2021 Salı 21:38
Bakan Selçuk 24 eğitim tesisini açacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum il genelinde yapımı tamamlanan 24 ayrı eğitim tesisinin açılışını gerçekleştirecek.
Ankara'dan bugün karayolu ile Çorum'a gelecek olan Bakan Selçuk, ilk olarak Sungurlu'nun Arifegazili Köyü İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret edecek.

Bakan Selçuk, Çorum Valiliği ziyaretinden sonra Hacı Bektaşı Veli Ortaokulu'nda düzenlenecek törende, yatırım maliyeti 114 milyon lira olan il genelinde 24 ayrı eğitim tesisinin açılışını yapacak.

Bakan Selçuk’un açılışını yapacağı eğitim tesisleri ağırlıklı Çorum merkez olmak üzere  İskilip, Uğurludağ, Alaca ve Osmancık’ın da bulunduğu 31 okul-394 derslik, 1 Bilim Sanat Merkezi, 1 Pansiyon, 1 Spor Salonu olmak üzere toplam 24 eğitim tesisi kapsıyor.

Bakan Selçuk, Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Devlet Tiyatro Salonu'nda 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları' programına katılacak.

Son Güncelleme: 24.02.2021 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165