Bakan talimat verdi

MEB Mahmut Özer, Şehit Osman Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yarım kalan pansiyonunun tamamlanabilmesi için ödenek talimatı verdi.

15 Aralık 2022 Perşembe 12:17
Bakan talimat verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Milli Eğitim Bakanı. Prof. Dr. Mahmut Özer'i ziyaret ederek, bakanlığa bağlı Çorum genelinde yapılan ve yapılması planlanan yatırımları istişare etti. Kavuncu, il merkezi ve ilçelerin eğitim/öğretimle ilgili taleplerini ve ihtiyaçlarını Bakan Özer’e iletti.

Kavuncu, ayrıca Bakan Özer’in Şehit Osman Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yarım kalan pansiyonunun tamamlanabilmesi için ihtiyaç olan 7 milyon 431 TL’lik ödeneğin gönderilmesi talimatını verdiğini kaydetti.

Bakanlığın Mesleki ve Teknik Eğitim konusundaki başarılı çalışmalarını görüşerek, sahadan oldukça olumlu dönüşler aldıklarını, sanayici, esnaf, öğrenciler ve ailelerin bu durumdan oldukça memnun olduğunu ifade eden Kavuncu, “Sn. Bakanımızın Mesleki Eğitimde gerçekleştirdiği reformlar sayesinde 2021 öncesinde 159 bin civarında olan çırak, kalfa, usta sayısı, yapılan değişim ve dönüşümlerle bu gün 1 milyon 152 bine ulaşmıştır. Her kesimden vatandaşımızı memnun eden mesleki eğitim reformu için Sn. Bakanımıza minnettarız.
Değerli Bakanımıza; başarılı çalışmaları, verimli istişareleri, ilimizin taleplerine gösterdikleri yakın ilgi, alakası ve kolaylaştırıcı yaklaşımından dolayı hemşehrilerimiz ve eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsamettin 2022-12-16 16:30:05

Erkek lisesi olsa tama da neden Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin ismi Şehit Osman Arslan?

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-12-17 06:51:50

Seçimler yaklaşıyor. Koltuk sallanıyor. Birşeyler yapmaları gerekiyor. Bol bol fotoğraf çektirmeye devam. Son 6 ay da Çorum'a yağmur gibi yatırımlar gelir, yersen tabi ki de. 5 senedir nerdeydinizde, son 6 ay kala başladınız. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....