Başarı daha da motive etti

HİTÜ'nün ilk 10’da yer alarak 85 üniversiteyi geride bırakmasını değerlendiren Rektör Ali Osman Öztürk, "Daha çok çalışacağız." dedi.

21 Ekim 2019 Pazartesi 21:04
Başarı daha da motive etti

Hitit Üniversitesi’nin 2000 yılından sonra kurulan 95 üniversite arasında ilk 10’da yer alarak 85 üniversiteyi geride bırakmasına ilk değerlendirme geldi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, yaptığı açıklamada URAP sıralamasının, Türkiye'deki üniversitelerin akademik performansını ortaya koyan önemli bir ölçü olduğunu belirterek, bu sıralamada üniversite olarak her geçen yıl daha iyi bir seviyede yer almayı başardıklarını söyledi.

Hitit Üniverstesi'nin yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen, akademik alanda çok hızlı bir gelişme kaydettiğini dile getiren Prof. Dr. Öztürk, "Altyapımızı güçlendirerek, üniversitemizi daha iyi bir noktaya taşımanın gayreti içindeyiz. Şu anda yakaladığımız bu başarı, üniversitemizin sunduğu imkanların yanı sıra öğretim elemanlarımızın gayreti neticesinde gerçekleşmiştir. Bu noktada tüm öğretim elemanlarımız ile idari personelimizi bu gayretlerinden ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Rektör Öztürk, üniversiteyi bulunduğu noktadan daha üst sıralara taşımak için çalışacaklarını belirterek, "Üniversite üst yönetimi olarak idari personelimizle birlikte gerekli desteği sağlayarak daha başarılı çalışmalar için her türlü adım atma yönünde çalışmalarımız devam etmektedir. Üniversitemizin sahip olduğu potansiyel, öğretim üyelerimizin üst düzey nitelikleri dikkate alındığında ilk 10 içerisindeki yerimizi sağlamlaştırmamız gerekmektedir. Bu başarı bir anlamda bizi daha üst sıralara çıkma konusunda motive eden bir faktördür. İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına katma değeri yüksek üniversite hedefimize kararlılıkla ilerlemekteyiz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.10.2019 22:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2019-10-22 11:13:45

çorum herşeyin en iyisine layık

Avatar
Ekrem 2019-10-22 10:37:24

Tabi, öğrenci olmayınca akademik kariyer yapıyorlar..
Naapsınlar..

Avatar
Emeklemek 2019-10-24 12:04:27

Güldürmeyin,95 yeni üniversite,başarı 10. sıra,emeklemeye çalışan bebelerin yarışmasında 10. olmak gibi bir durum var.