Başarılı projeye plaket

Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin 2012 teklif çağrısı döneminde kabul edilen AB Comenius Okul Ortaklıkları...

13 Ekim 2014 Pazartesi 16:32
 Başarılı projeye plaket


Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin 2012 teklif çağrısı döneminde kabul edilen AB Comenius Okul Ortaklıkları Projesi 2 yıl boyunca yapılan başarılı çalışmalarla tamamlandı.


Okul Müdürü Şule Toksoy ve Müdür Yardımcısı Muzaffer Şimşek, Proje Koordinatörü Fizik Öğretmeni  ve Erol Çivikgedey’e  bir plaket ve teşekkür belgesi vererek  yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Okul Müdürü Toksoy, okulda gerçekleştirilen ‘Let’s Active to Create’ isimli AB projesinin hazırlanmasında ve faaliyetleri süresince göstermiş olduğu özverili çalışmalar ile ayrıca AB projeleriyle okula ve öğrencilere sağladığı katkılardan dolayı Erol Çivikgedey’e teşekkür etti.


Proje Koordinatörü Erol Çivikgedey, Okul Müdürü Şule Toksoy ve Müdür Yardımcısı Muzaffer Şimşek’e proje çalışmaları boyunca kendilerine verdikleri  destekten ve plaketten dolayı teşekkür etti. Başarılı bir AB projesi gerçekleştirdiklerini, 2 yıl boyunca 5 uluslararası toplantı yaptıklarını, 21 öğrenci ve 12 öğretmen olmak üzere toplamda 33 hareketlilik yaparak İspanya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Çivikgedey, projenin okulun, Çorum’un ve ülkenin tanıtımı açısından çok faydalı olduğunu, öğrencilerin yabancı  ülkeler ve kültürleri tanıdıklarını, yeni ve kalıcı arkadaşlıklar kurduklarını, yabancı dillerini geliştirme ve pratik yapma imkanı bulduklarını,öğrenci velilerinin ise Çorum’a gelen yabancı öğrencileri misafir ettiklerini ve onlar içinde çok farklı bir deneyim olduğunu söyledi. Çivikgedey, okullarında yaptıkları bu proje ile öğretmen arkadaşlarının da motivasyonlarının arttığını ve Grundtvig Workshop projeleri ile bireysel olarak bir çok projelerinin kabul edildiğini ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gidildiğini belirtti. Okul proje ekibine teşekkür eden Çivikgedey, okul yönetiminin kendilerine verdiği destekle Avrupa Birliği projelerine yenilenen Erasmus Plus ile devam edeceklerini kaydetti.




Son Güncelleme: 13.10.2014 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165