Başkan Pınar’da karne dağıttı, bir de söz verdi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Pınar Teknoloji Tasarım ve İnovasyon Koleji’nde karne dağıttı, bir de söz verdi.

21 Ocak 2022 Cuma 12:43
Başkan Pınar’da karne dağıttı, bir de söz verdi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Pınar Teknoloji Tasarım ve İnovasyon Koleji’nde karne dağıttı, okul tasarım öğrencilerine kentte bir parkın tasarımının yapmaları sözünü verdi.

Başkan Aşgın, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, değerler eğitimi ve inovasyon konusunda  düşüncelerini aktararak, öğrencileri tebrik etti, başarılar diledi. Ayrıca okul eğitim koordinatörü Onur Yazgan,  Başkan Aşgın’dan Çorum’da bir parkın tasarımını yapma sözü aldı.

Yapılan açıklamaya göre; tasarım öğrencileri birçok konuda yaptıkları tasarımlarla kendilerini ispatlarken, tasarımı kendilerine ait olan okul futbol takımı formaları sandalyeleri ve kütüphanelerinin yanı sıra, 3D yazıcıda ürettikleri ürünlerden birini Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a hediye ettiler.

Çorum’da devlet destekli  tek okul olan Pınar Teknoloji Tasarım ve İnovasyon Koleji, iyi derecede İngilizce öğretmesinin yanı sıra akademik eğitim ve tasarım alanı ile ilgili dersleri vermesi ile biliniyor.

Pınar Teknoloji Tasarım ve İnovasyon Koleji Koordinatörü Onur Yazgan, devlet destekli okulda üniversiteye hazırlık programı uygulandığını ve üniversiteye yerleşmede ek puan avantajının olduğunu söyledi. Bunun için uzman rehberlik ve etüt çalışmalarının program içerisinde yer aldığını belirten Yazgan, bununla birlikte KOSGEB desteği ile işyeri açma imkanının bulunduğunu, ayrıca Europass sertifikasının verildiğini vurguladı.

Teknoloji tasarım öğrencilerinin yurt içi staj olanaklarıyla birlikte Erasmus programına dahil olarak yurt dışında da staj olanağı sağlandığını, ğrencilerin derslere başlamasıyla birlikte sigorta girişlerinin de başladığını belirtti. Ayrıca mezun erkek öğrencilerin askerlik görevlerinde 3+3 yıl erteleme fırsatının sağlandığını kaydetti.

Son Güncelleme: 21.01.2022 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ekmek dusmani, maressa 2022-01-21 13:51:42

Sirf hava , sov , tribunlere oynama. Allah rizasi icin git de bi devlet okuluna yardim et.

Misafir Avatar
birbilen 2022-01-21 16:20:49 @Ekmek dusmani, maressa

devlet okuluna gitsede oda sadece imam hatip olur zaten.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bahattin 2022-01-21 17:11:22

Sayın başkanın aklına kim Pınar Kolejini soktuysa acilen yanından uzaklaştırmalı.

Avatar
Corumluyuz 2022-01-21 17:10:45

Helal olsun başkana

Avatar
Corumlu 2022-01-21 18:03:24

Başkan çok samimi maşaAllah

Avatar
Bize göre 2022-01-21 18:07:03

Başkanımızın bir akrabasının özel kurumu var. Evladı başka bir özel okulda okuyor. Kendisi Çorumun tek tasarım kolejinde karne dağıtması çok adaletli ve güzel bir davranış olmuş. Tebrik ediyorum

banner165