Bazı üniversiteler uzaktan eğitim kararı aldı

Koronavirüs salgını nedeniyle bazı üniversiteler uzaktan eğitim kararı aldı.

01 Eylül 2020 Salı 11:10
Bazı üniversiteler uzaktan eğitim kararı aldı

Türkiye'de etkisini sürdüren yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle bazı üniversiteler güz yarıyılını uzaktan eğitimle sürdürme kararı aldı.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından yapılan "Yükseköğretim Kurumlarımızdaki 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Dönemine Yönelik Açıklama" ve "Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci Rehberi" çerçevesinde Konya Teknik Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılına ilişkin uzaktan eğitim kararı alındı.
Konya Teknik Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi uzaktan eğitim kararlarını, resmi Twitter hesaplarından da duyurdu.
Kaynak: TRT Haber

Son Güncelleme: 01.09.2020 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.