Berlin’de staj yapacaklar

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı 12 öğrencisi...

16 Temmuz 2015 Perşembe 12:25
 Berlin’de staj yapacaklar


Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı 12 öğrencisi Berlin’de staj yapacak. Öğrencilere 2 alan öğretmeni de eşlik edecek.


Okul Müdürü Halise Akay, “Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından uygulaması desteklenen, 2014-1-TR01-KA102-004706 nolu "Çağın Gereksinimi Mobil Cihazlara Web Site Geliştirme Eğitimi" konulu proje ile ilgili yapılacak faaliyetler kapsamında 12 öğrencimizi, vizyonlarını geliştirmek, öğrenim gördükleri alanlarda yurt dışında nasıl bir eğitim verildiğini, uygulamaların nasıl yapıldığını pratikte yaşayarak öğrenmelerini sağlamak amacıyla 22 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında 2 refakatçi öğretmen ile Berlin'de staja göndereceğiz. Ayrıca staja gitmeye hak kazanan başarılı öğrencilerimiz Halk Eğitim Merkezi ortaklığında İngilizce öğretmeni Tuğba Arıcı tarafından verilen İngilizce kursu ile dil hazırlıklarını tamamladı.” dedi.


Proje sorumluları Murat Uçar ve Gülçin Demir Çoşkun, “Okulumuz, Şirvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve  Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında 11. ve 12. sınıflardan toplam 12 öğrenci ile Web Programcılığı alanında eğitim görmüş öğrencilerimizin öğrenim gördükleri alanlarda uygulama ve deneyimlerini artırmak, yurt dışında alacakları eğitimlerle mobil cihazlarda web sayfası geliştirmek ve bu alana dair teknolojik gelişmeleri takip etmek için 21 gün süre ile Berlin'de Staj yapacak.” dediler.




Son Güncelleme: 16.07.2015 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.