BESYO okuyacakların dikkatine!

Çorum Spor Lisesi yetenek sınavına başvurular başladı. Okul Müdürü Murat Terlemez BESYO okumak isteyen gençlere çağrıda bulundu

12 Haziran 2018 Salı 16:10
BESYO okuyacakların dikkatine!

Spor Lisesi Yetenek sınavına başvurular başladı. Yetenek Sınavına bu yıl 8.sınıfı bitiren öğrenciler başvuru yapabilecekler.

.Konu hakkında bilgi veren Okul Müdürü Murat Terlemez, başvuruların 26 Haziran tarihi itibariyle sona ereceğini, yetenek sınavına başvurmak isteyen öğrencilerin bu tarihe kadar bizzat okula gelerek veya posta yoluyla başvuru yapabileceklerini belirtti. Posta yoluyla başvuracakların en geç 26 Hazirana kadar okula ulaşacak şekilde başvuru yapmaları gerekiyor. Yüzde yetmiş yetenek sınavı ve yüzde otuz ortaokul başarı puanının ortalaması ile öğrenciler okula kayıt hakkı kazanacaklar.
Başvuru için gerekli belgelerin neler olduğunun okul sitesinden veya okulun aranarak öğrenebileceğini söyleyen Okul Müdürü Terlemez, bu yıl Spor Lisesine 60 öğrenci alacaklarını söyledi. Terlemez, yetenek sınavının 2-6 Temmuz tarihleri arasında Spor Lisesinde yapılacağını ifade ederek,  “Spora ilgisi ve yeteneği olan, kendisini bir spor dalında geliştirmek ve üniversitelerin BESYO bölümünde okumak isteyen tüm öğrencilerimizi Spor Lisemize bekliyoruz.” dedi
.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.