Bilge Kağan’da 94. Yıl kutlaması

Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yılı ve milli şair...

14 Mart 2015 Cumartesi 16:20
 Bilge Kağan’da 94. Yıl kutlaması


Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yılı ve milli şair Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 79. yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.


Kütüphanecilik ve Kültür Edebiyat Kulübü Danışman Öğretmeni Celil Cengiz tarafından düzenlenen program okul konferans salonunda gerçekleştirildi. Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.


11/A Gazetecilik Alanı öğrencisi Gökhan Aydın'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 9/A sınıfı öğrencileri İrem Büğrüoğlu ve Yağmur Çetintaş tarafından Mehmet Akif Ersoy'un milli mücadeleye katkılarını anlatan bir sunum yapıldı. Programda daha sonra 11/B Halkla ilişkiler Alanı öğrencisi Serdak Ek ile 10/E Muhasebe Alanı öğrencisi Burcu Aktaş Mehmet Akif'ten seçme şiirler okudular. Program Mehmet Akif Ersoy'u hayatını anlatan video sunumuyla sona erdi.


Başarılı öğrencilere ödül


Programın ardından "Mehmet Akif Ersoy" konulu bilgi yarışmasında birinci olan 11/C sınıfı öğrencilerine Okul Müdür Yardımcısı İsmail Hançer tarafından ödülleri verildi. Yarışmaya katılan tüm 11. Sınıf öğrencileri de katılım belgesi aldılar. Ayrıca yine okulda düzenlenen Zeka Oyunlarında birinci olan 11/A Gazetecilik Alanı öğrencisi Salih Can Çakır'a  Müdür Yardımcısı Mahmut Çelik tarafından hediyesi verildi. Mahmut Çelik zeka oyunlarının her ay devam edeceğini de hatırlattı.




Son Güncelleme: 14.03.2015 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165