‘Bir Çocuk da Sen Sevindir’

Çorum'da Şehit Aileleri ve Vazife Malülleri Derneği ‘Bir Çocuk da Sen Sevindir’ Projesi ile yüzleri güldürüyor.

27 Ocak 2020 Pazartesi 22:18
‘Bir Çocuk da Sen Sevindir’

Çorum'da Şehit Aileleri ve Vazife Malülleri Derneği tarafından başlatılan ‘Bir Çocuk da Sen Sevindir’ Projesi kapsamında ilköğretim ve Kuran kurslarında eğitim gören 68 çocuğa kışlık mont ve bot hediye edildi.

Dernek Başkanı Galip Deniz, yaptığı açıklamada, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi ile okullardaki öğrencilere ulaşarak eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını söyledi. Bu proje kapsamında, kış şartlarında dahi bot ve mont olmaksızın okula gelip giden öğrencilere ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Deniz, ilk etapta hayırseverlerinde katkıları ile 68 çocuğun ilgili mağazalara götürülerek kendi beğendikleri mont ve botları belirterek, "Bizler toplumun her alanında şehrimize ve ülkemize destek vermek için çalışmaktayız. Özellikle de kışın zorlu şartlarında küçükte olsa öğrencilerimize yardımda bulunaraak kışı sıcak geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Dağıttığımız bot ve montların bir nebze de olsun onların sevincine vesile olmasını istiyoruz” dedi.

Yardımların süreceğini bildiren Galip Deniz, hayırseverlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederken "Bir çocukta sen sevindir" projesine destek vermek isteyenlerinde 05320156580 numaralı telefondan Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malülleri Derneği ile iletişime geçebileceğini dile getirdi.

Son Güncelleme: 28.01.2020 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165