Bir hikâyeniz olsun

Turhan Candan, Kariyer Günleri'nin konuğu oldu

20 Kasım 2017 Pazartesi 11:05
Bir hikâyeniz olsun

Çorum Özejder Sosyal Bilimler Lisesi kariyer günleri kapsamında konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

 Kariyer günlerinin bu ay ki konuğu Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Başkan Turhan Candan oldu.

Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşide öğrencilere sosyal bilimlerin önemini aktaran Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Başkanı Turhan Candan, “Geleceğinizi inşa ederken bir hikâyeniz olmalı. Bunu gerçekleştirmek için çok kitap okumanız gerekiyor. Geleceğimiz olan sizlerin kendini daha iyi gelişmesi için Çorum Belediyesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği olarak okullara kütüphane yapıyor ve kitap desteği sağlıyoruz. Sizlere başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Çorum Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Necmettin Ünal da,  okula ve öğrencilere verdiği desteklerden dolayı Candan’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.