Bize her yer kütüphane

‘Bize Her Yer Kütüphane’ etkinliğinin ilki gerçekleştirildi.

07 Mayıs 2019 Salı 02:28
Bize her yer kütüphane

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, Gençlik Projeleri Destek Programı (2018-2) Kapsamında yürütülen “Okumak Sizden, Çaylar/Kahveler Bizden” adlı proje kapsamında ‘Bize Her Yer Kütüphane' etkinliğinin ilki gerçekleştirildi.

Proje kapsamında kurulan Kitap Kahve dışında yapılacak kitap okuma faaliyetleri/etkinlikleri “Bize her yer kütüphane” olarak hayata geçirildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip öğrencileri ile Sıklık Tabiat Parkı’nda yapılan kitap okuma etkinliğine 10 lise öğrenci ve 4 yetişkinin katılımı sağlandı. Kitap okuma etkinliğinin yanı sıra piknik düzenlendi, parkın sosyal imkânlarından öğrencilerin yararlanması sağlandı.

Yapılan etkinliğin amacı, “Gençlerimizi ve yetişkinlerimizi kitap okumaya teşvik etmek, onları kitaplarla buluşturmak ve okuma bilincini topluma kazandırmak” olarak özetlendi amacı, “Gençlerimizi ve yetişkinlerimizi kitap okumaya teşvik etmek, onları kitaplarla buluşturmak ve okuma bilincini topluma kazandırmak” olarak özetlendi.

Son Güncelleme: 07.05.2019 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.