‘Bu Kan Seni  Unutur Mu?

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay işbirliğinde hazırlanan ‘Bu Kan Seni  Unutur Mu?’ başladı.

14 Şubat 2019 Perşembe 10:46
 ‘Bu Kan Seni  Unutur Mu?

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay işbirliğinde hazırlanan ‘Bu Kan Seni  Unutur Mu?’ başladı.

Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda projenin tanıtımı yapıldı. Okul müdürleri, öğretmenler ve Kızılay Çorum Şubesi yetkililerinin katıldığı toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, kan bağışının önemine dikkat çekti.

Konya Kızılay Kan Bağış Merkezi’nden Özlem Arslan Kuru ise bir sunum yaptı. Kuru, ”Kanın muadili yok. Kan bağışının sosyal sorumluluk olduğu bilincini oluşturmalıyız. Kan bağışı hepimiz için bir görevdir. Kan bağışlayarak üç kişiye hayat verme duygusunu herkesin yaşamasını istiyoruz.” dedi,

Bu Kan Seni  Unutur Mu? Projesi ile eğitimin tüm kademelerinde kan bağışının önemi anlatılarak, kan bağışının sosyal sorumluluk haline getirilmesi  ve kan ihtiyacının bilinçli, karşılık beklemeden gönüllülük esasına dayalı bir şekilde karşılanması amaçlanıyor.

Son Güncelleme: 14.02.2019 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.