Bu kez İtalya'ya gittiler

Boğazkale İlkokulu öğretmenleri İtalya’da Erasmus yolculuğu yaptı.

23 Eylül 2019 Pazartesi 17:24
Bu kez İtalya'ya gittiler

Boğazkale İlkokulu öğretmenleri İtalya’da Erasmus yolculuğu yaptı.


Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul ve finanse edilen, Boğazkale İlkokulu’nun koordinatör olduğu, ‘2018-1-TR01-KA101-048839’ numaralı ve ‘Integration of SEN Children Through Fun Activities/Özel Eğitime İhtiyacı Olan Çocukların Oyun Aktiviteleri Yoluyla Entegrasyonu’ başlıklı KA101 (Okul Eğitimi Personel Hareketliliği) projenin son hareketliliği İtalya’da gerçekleştirildi.


 “Teenagers With Behavior Disorders or Bad Boys / Davranış Bozukluğu Olan Çocuklar mı, Kötü Çocuklar mı?” isimli eğitime Boğazkale İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz, Müdür Yardımcısı Fatma Gündoğdu, Sınıf Öğretmeni Gamze Şen Cengiz ve Anasınıfı Öğretmeni Gözde Delibalcı Hardal katıldı. Kursa katılan öğretmenler eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını ve Europass Belgelerini aldılar. Kurs bitiminde İtalya’nın Reggio Emilia, Venedik,  Bologna ve Modena şehirlerini de gezdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.