Bu kez konuk Milli Eğitim müdürü oldu

Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliği’nin Gençlik Buluşmaları'nın bu akşamki konuğu Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı oldu.

26 Şubat 2021 Cuma 21:44
Bu kez konuk Milli Eğitim müdürü oldu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği’nin geleneksel hale getirdiği Gençlik Buluşmaları'nın bu akşamki konuğu Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı oldu.

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, gençlerle sohbet ederek eğitime dair tecrübelerini paylaştı. Kurum olarak TÜGVA’ya destek verdiklerini belirten Sarı, eğitim faaliyetleri ve pandemi sürecinin seyri ve okulların açılması hakkında gençlerin merak ettiği konulara değindi. Sarı, Sarı, TÜGVA’nınTürkiye de yerli ve milli bir gençlik yetiştirme konusunda öneminden Gençlik Buluşması sonunda TÜGVA İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı'ya hediye takdim ederken, geleneksel buluşmaların önümüzdeki günlerde devam edeceği mesajını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-02-26 23:40:20

Yakup sarı acaba tugva degilde sol kökenli yada başka buna benzer bir vakfın buluşmasına gidermiydi sizi destekliyoruz dermiydi ben söyleyim demezdi gitmezdide.

Avatar
Ayıp ayıp 2021-02-27 08:59:40

Bu kadar esnaf kan ağlarken utanmadan bu kalabalığı bir araya getiren, kongreler düzenleyen Akp ve zihniyetini kınıyorum.

Avatar
Tika 2021-02-27 09:26:03

Desteğe devam gün gelir men dakka dukka

Avatar
Ahmet 2021-02-27 09:41:53

Gerçekten vatandaşa kuralları maske mesafe diye dayatıyorlar başta kendileri uymuyor fotoya bakın maskesi bile olmayan var. Daracık yerde enaz 30-40 kişi. Bu tür etkinliklerden fazlasıyla yayılıyor yapmayın arkadaş.

Avatar
Salgın 2021-02-27 11:41:15

günde 80-90 kişinin salgından dolayı öldüğü zamanda marifetmiş gibi birde bunları paylaşıyorlar, inşAllah kendilerinin veya sevdiklerinin başlarına birşey gelmeden yaptıkları yanlışları anlarlar... Allah akıl fikir versin... insanlar salgın yüzünden işinden gücünden oldu bunlar resim çekinme birilerine yaranma dersindeler,sonra vakalar neden düşmüyor diyorlar. Yazık sizin gibi zihniyetlere, Vebale giriyorlar farkına varırlar inşAllah.....

Avatar
Halii 2021-02-27 17:38:10

Tügva Çorumu yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum maşAllah.Yaptıgı calısmalar cok guzel.Çizimlerle 40 hadis yarısmalarınada cocugum dahıl oldu.Bu yarısmaların devamını dilyorum