Bu müzeyi görün

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Çorum Eğitim Tarihi Müzesi'ni gezdi

29 Kasım 2017 Çarşamba 15:14
Bu müzeyi görün

Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük, Çorum İl Eğitim Tarihi Müzesi’ni gezdi.

Atatürk Anadolu Lisesi’nde  geçen hafta açılışı yapılan Eğitim Tarihi Müzesi’ni ziyaret eden Büyük, Okul Müdürü Halit Güneş’ten sergilenen eserler hakkında  bilgi aldı.

İl Eğitim Tarihi Müzesi’nin gelecek nesiller için önemli bir miras olduğunu belirten Büyük, “İlimize böyle bir müzenin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah müzedeki eserlerin sayısını daha da artıracağız. Gençlerimizin millî, manevi ve kültürel değerleri tanıyan, benimseyen, koruyan ve geliştiren bireyler olarak yetişmesini istiyoruz.” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde planlanan Eğitim Tarihi Müzeleri çalışması kapsamında açılan Çorum İl Eğitim Tarihi Müzesinde; il genelinde eğitim tarihi açısından arşiv değeri taşıyan, evrak, doküman, yayın, kitap, katalog, fotoğraf,  film şeridi, film makineleri, laboratuvar malzemeleri gibi çeşitli eğitim araç ve gereçleri yer sergileniyor.

Son Güncelleme: 29.11.2017 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.