Buharaevler Kız İHL’den teşekkür

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Aysun Tut, okul başkanı ve...

18 Aralık 2014 Perşembe 17:42
 Buharaevler Kız İHL’den teşekkür


Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Aysun Tut, okul başkanı ve sınıf temsilcileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.


Belediye Basın Birimi7nden yapılan açıklamaya göre, okul müdiresi Aysun Tut, ziyarette yapığı konuşmada, okul olarak öğrenci profilinin çok güzel olduğunu, öğrencilerin hepsinin belli amaçları ve hedefleri olduğunu vurguladı.


Çorum Belediyesi’nin şehirdeki tüm okulların eksikliklerinin giderilmesi konusunda büyük hassasiyet gösterdiğinin altını çizen Aysun Tut, Başkan Külcü’ye teşekkür etti.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada okulların hayat olması için imkânlar ölçüsünde okullara destek vermeye çalıştıklarını söyledi.


Çorum Belediyesi olarak ilköğretim ve ortaöğretim okullarına yönelik çeşitli yardımlarda bulunduklarının altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Öğrencilerimizin daha temiz okul bahçelerinde oyun oynayabilmeleri amacıyla okul bahçelerini asfaltladık. Öğrencilerimizin trafik kurallarını daha iyi öğrenebilmeleri için okullarda trafik parkları oluşturduk. Öğrencilerimize tatil kitapları, spor malzemeleri hediye ettik. Belediye olarak okullarımızla birlikte kültür sanat etkinlikleri tiyatro, sergi, konser, konferans, panel gerçekleştirdik. Ayrıca öğrencilerimize her yıl geziler düzenleyerek onların farklı illeri görmelerini ve sosyalleşmelerine katkılar sağlıyoruz.” dedi. 




Son Güncelleme: 18.12.2014 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.