Burslar işadamından

Aslen Karslı olan İstanbul'da yaşayan işadamı Sezgin Baran Korkmaz, 12 ilden YKS ve AYT sınavını kazanan öğrencilere burs müjdesi verdi.

29 Haziran 2020 Pazartesi 00:12
Burslar işadamından

Aslen Karslı olan İstanbul'da yaşayan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, 12 ilden  YKS ve AYT sınavında bölüm fark etmeksizin 5 üniversiteyi kazanan öğrencilerin eğitim bursunu karşılayacağını açıkladı.
Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Korkmaz, “Çorum, Kars, Artvin, Ağrı, Tunceli, Van, Hakkari, Bayburt, Samsun, Ordu, Kastamonu ve Bolu’dan sınava girip, İTÜ , YTÜ ODTÜ Mühendislik, Ankara Hukuk, Galatasaray ve Boğaziçi Üniversitelerinde bölüm farketmeksizin kazanacak olan kardeşlerimin eğitim dönemlerinde bursları benden.”dedi.

Son Güncelleme: 29.06.2020 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Helal olsun 2020-06-29 12:58:54

Allah razı olsun

Avatar
Vatandaş 2020-06-29 21:56:08

Her zengin sizler gibi hayrını yapsa memlekette aç kalmaz.Tebrikler sayın:Baran.