Çamaşırhane kuruldu

Çorum Belediyesi, üniversite öğrencilerinin çamaşırlarını yıkayacak.

30 Eylül 2022 Cuma 17:05
Çamaşırhane kuruldu

Çorum Belediyesi, üniversite öğrencilerinin çamaşırlarını yıkayacak. İki farklı bölgede kurulan çamaşırhane ile Çorum’a üniversite eğitimi için gelen öğrenciler, çamaşırlarını ücretsiz olarak bu çamaşırhanelerde yıkatabilecek. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın geçtiğimiz aylarda sözünü verdiği bu hizmetten öğrenciler yararlanmaya başladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla çamaşırhane hizmetinin faaliyete geçtiğini duyuran Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu hizmetten yurtta ya da evde kalan tüm üniversite öğrencilerinin faydalanacağını söyledi.

Üniversite öğrencilerine yönelik bu sene yeni bir hizmeti başlattıklarını ifade eden Başkan Aşgın, “Üniversitede okuyan kardeşlerimiz çamaşırlarını yıkamak için zaman harcamasınlar. Bizim iki noktada oluşturduğumuz yerlere gelsinler yıkayalım, kurutalım, ütüleyelim, poşetleyelim ve kendilerine tertemiz bir şekilde geri verelim” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Yurtlarda kalan ya da evlerde kalan tüm üniversite öğrencilerimiz bu hizmetimizden faydalanabilecek. Çamaşırhanemizin ilki Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanemizin karşısındaki Refakatçi Misafirhanemizde. KYK yurtları burada. Öğrenci hareketliliği burada, binlerce öğrenci buraya çok yakın yerde kalıyor. İkincisi ise Buhara Kültür Merkezimizde. Rektörlüğümüz, Kampüsümüz, Fen Edebiyat Fakültemiz, Tıp Fakültemiz oraya yakın. Orada da öğrenci yoğunluğu var. Bu hizmetimiz tüm öğrencilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum’da sosyal belediyecilik anlamında çıtayı yükselttiklerini belirterek bu yıl ilkokula başlayan binlerce öğrenciye de kırtasiye malzemesi hediye ettiklerini kaydederek, “Toplu ulaşımı tamamen Belediyemiz bünyesine aldık. Burada kaliteyi artırarak hemşehrilerimizin hayır duasını aldık. Özellikle üniversite öğrencilerimiz için abonman sistemi hayata geçirdik. Şu an 3 bin öğrencimiz bu sistemden faydalanıyor” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.09.2022 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2022-09-30 18:51:23

Hep mi boş işle uğraşır bir insan

Avatar
van gobel 2022-09-30 17:58:58

başkanın işi gücü sosyal belediyecilik

Avatar
Geçici ahçı 2022-09-30 19:13:26

Senin kıymetini yokluğunda anlayacaklar ama o zaman iş işten geçmiş olacak

Avatar
Aslında olan.! 2022-09-30 20:49:08

Bir Halil ibo klasigi poto olmadan olmaz. Belediye deyince gozler otomatikman Halil iboyu arar oluyor walla;)

Avatar
Nıza 2022-09-30 22:14:26

Belediye konut kooperatifi yapmalı sabit fiat site şeklinde site oldumu çöp bite önüne olur birde d,ner mkavşaklanda göbeği dönmeden uçekilebuyir

Avatar
Efsane 2022-09-30 22:22:45

Sn Belediye Başkanı Birileri gibi betonculuk imarcilik reklamcılık medyacilik oculuk buculuk yapmadığı için fani ve yalan dünyanın hiyaraglarina yaranamazsın. Memlekette derdi olmayan hiyartolar istiyorki devamlı rant olsun. Garibin gurabanin derdi bunların derdi olmadığı için hep başkalari ile kiyaslayip başkanın da Ahlaki olan tarafını zatiflatip 3 günlük dünya makam ve para için ahiretligini yıkacaklar. ALLAH zalime fesata hiyaraglarina fırsat vermesin. O eleştiren zirtolar çalıyor ama çalışıyor diyen hırsız yolsuz tayfanın bi çare cahilleri. Siz ALLAHIN kelamı yerine kendini bilmezlerin lafı ile eleştiri yaptığınız yazılar şeytanın ifadelerinden başka ne ifade ediyor. Sn Başkana kim yolsuz, hırsız diye bilir hiç kimse. Adamcağız sosyal belediyecilik yapacak tabiki ekonominin sıkıntılı olduğu zamanlarda vatandaşın bireysel temel ihtiyaçları giderilmelidir. Birilerinin bu şehre yaptığı zulümü ancak şeytanın gözü sözü nefsi ile hareket edenler göremez. Kul hakkı bilmeyen nerden bilecek ki. Sn Başkanım ALLAH RAZI OLSUN. Bu memleketin ezilmislerine mazlumlarina acılı analarına sahip çıkın yeter.

banner165