‘Camideyim Huzurdayım’ başladı

Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gelenek sürüyor. 'Camideyim Huzurdayım' projesi başladı

07 Ekim 2019 Pazartesi 11:27
‘Camideyim Huzurdayım’ başladı

Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin organize ettiği, İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen, Sungurlu İmam Hatip Ortaokulları’nca desteklenen ‘Camideyim Huzurdayım’ Projesi Sungurlu Ulu Camii’nde başladı.
Üçüncü yılına giren, Cumartesi sabah ve Perşembe yatsı namazlarında gerçekleşen buluşmalarda 15 dakikalık sohbet yapılıyor. Haftanın ayeti, haftanın hadisi öğrencilerce ezberleniyor. Arkasından çorba- kahvaltı ikram ediliyor.


Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kerim Mandıralıoğlu, yaptığı açıklamada, “Kahvaltılara-ikramlara sponsor olan maddi-manevi projeye katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle sabahın erken saatlerinde camiye koşan yavrularımızı ve onlara destek olan ailelerimizi kutluyoruz. İlk buluşmamızda çorbaları ikram eden Kazım Pugur kardeşimize Rabbim iki cihan huzuru versin. Hayırlı, örnek, önder nesil yetiştirmede de Mevlam yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165