Çaybaşı köyüne eğitim desteği

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Çorum Öğrenim Birimi Çaybaşı köyünü ziyaret etti.

22 Aralık 2014 Pazartesi 10:12
 Çaybaşı köyüne eğitim desteği


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Çorum Öğrenim Birimi Çaybaşı köyünü ziyaret etti.

TEGV Çorum Öğrenim Birimi Birim Sorumlusu Serpil Çetin, birim bünyesinde bulunan 17 gönüllü ile Çaybaşı köyü Ahmet Faruk Çörekçi ilk ve orta okuluna eğitim ve desteği sağladı.


Köyde anasınıfı dâhil 9 sınıfa ve 150 çocuğa ulaştıklarını belirten Çetin, “Özgüven yaratıcılık, sihirli boya çalışması, farklılıklara saygı, resim tamamlama, kavramlarla matematik gibi kısa süreli etkinliklerin yanı sıra Colgate firması sponsorluğun da çocuklara diş fırçası ve macunları dağıtıldı. 500’e yakın kitap ile her çocuğa defter, kalem silgi gibi kırtasiye katkısı sağlandı.” Dedi.

Köy okullarına yönelik bu tür programları talep eden köylere giderek ulaştırdıklarını belirten Çetin, diğer köy okullarından talep gelmesi halinde eğitim gönüllüleri olarak destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.


Çetin, proje kapsamında gönüllü olan, ulaşım desteği veren, sponsor olan, köy içerisinde ev sahipliği yapan tüm idari yönetici öğretmen ve köy halkına teşekkür ederiz.




Son Güncelleme: 22.12.2014 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165