‘Çaylar benden…’ dedi, teklifi yaptı

Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, yeni eğitim-öğretim yılında öğretmenlere ‘Çaylar benden…” dedi ve bir de çağrıda bulundu.

15 Eylül 2019 Pazar 18:41
‘Çaylar benden…’ dedi, teklifi yaptı

Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, yeni eğitim-öğretim yılında öğretmenlere ‘Çaylar benden…” dedi ve bir de çağrıda bulundu.

İşte Yılmaz’ın sosyal medya heabından yaptığı o çağrısı

“Vaktimiz elverdiğince, elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince kıymetli öğretmenlerimizi dinlemeye gayret ediyoruz.

Yeterli olmadığını biliyoruz.

Bu nedenle;

Hafta sonları herhangi bir gün ve saatte, belki sorunlarımıza çareler aramak, belki sadece öğrencilerimizi konuşmak, belki üzüntülerimizi/sevinçlerimizi paylaşmak, belki birbirlerimizin eğitim/öğretim deneyimlerimizden istifade etmek, belki de önceden tespit edip okuyacağımız bir kitabı tartışmak için buluşabiliriz.

Çaylar benden...

Ne dersiniz?

Son Güncelleme: 18.09.2019 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baba Bozkurt 2019-09-16 15:01:48

Hafta sonları,vaktimiz elverdiğince,gücü yettiğince demiş.Daha nasıl ifade etsin.Kutluyorum.Tebrik ediyorum.2016 yılında son hafta koordinatörlük ücretimizi alamadık.Dilekçeler yazdık,cevap alamadık.Okul müdürü ile konuştuk,Milli eğitim müdürlüğüne geldik.Sonuç yok.En azından ''derdi olan buyursun'' demiş.Diğerlerinden farkı burada..

Avatar
özverili 2019-09-16 10:57:11

ömer bey. onca yapılan şeylere rağmen yalnız değilsiniz.en azından dua ediyoruz.siz onun bunun değil.birey olmaya devam edin lütfen.önceliğiniz eğitimde başarı olsun.ne olur gelmiş geçmiş diğer milli eğitim müdürleri gibi toplantılarda yapılan okul inşaatlarını değil.yapıların içindeki başarıları yada başarısızlıkları konuşun. sunumlarınız eğitimdeki kalite ve başarı olsun.diğerleri zaten rutin.başka kurumlar konuşuyor onları.sizden her koşulda eğitimi ve başarıyı duymak istiyoruz.inanın bu zaten sizi dahada yükseltecek.örneğin tüm toplantılarda şu okul şunu başardı.şunu başarma yolunda ilerliyor. şurdan buraya geldik. okul isimleri gerekirse müdür isimleri geçsin bilelim.bu kendi içinde motivasyonla birlikte başarı rekabetinide oluşturacaktır. iyi şeyleri duymak istiyoruz sizden.teşekkürler.

Avatar
Corumlu 2019-09-15 19:38:51

Süper

Avatar
Ahmet 2019-09-15 22:46:36

Müdür gayet mütevazı ve gayretli gördüğüm kadarıyla. Sayın hocam bildiğinizden şaşmayın Allah iyi olanın yanındadır. Kötü sözü duymayın çoruma hizmet edin sizden istediğimiz bu. Konuşan konuşsun. yasin hatipoğlu Yozgatlı olarak yıllarca çorum da vekillik yaptı çakılı bir çivisi olmadı kimse birşey demedi şimdi bakanlığın atadığı hizmet için gelen adama yapılmayan kalmadı. Çorumun siyaseti bu olmamalı. Nerden ne teşvik alırız nerden ne yatırım getirir iz denilmesi gerekir.

Avatar
Muharrem Yıldız 2019-09-15 23:00:49

Çorumlular alışmış yan gelip yatan idarecilere, Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz farklı bir idareci, yan gelip yatmadığı için yani salla bsşını al maaşını yapmadığı için, işine önem verdiği vakit ayırdığı için aykırı ve ilginç geliyor.Durum bu.

Avatar
Don Kişot 2019-09-15 23:36:48

Yav bu adam yukarı patagonyadan değil ya bırakın hizmet etsin illa birinin referansımı gerek yetki için. Takdir ediyorum sizi şımarmadan bu Milletin asil evlatlarına hizmete devam sayın Müdür.

Avatar
İskilipli 2019-09-16 07:27:35

Emeğine sağlık işin rast gelsin. Moral bozmak yok çalışmaya devam

Avatar
Uğurludağ'lı 2019-09-16 00:46:51

Müdürüm uğurludağ ile özenle ilgilenin eğitim sıfır uğurludağ'da