ÇESİAD'a yeni başkan

Merkezi İstanbul’da bulunan Çorum Eğitimci ve Sanayici İşadamları Derneği’nde (ÇESİAD) başkan değişti.

09 Kasım 2021 Salı 16:40
ÇESİAD'a yeni başkan

Merkezi İstanbul’da bulunan Çorum Eğitimci ve Sanayici İşadamları Derneği’nde (ÇESİAD) başkan değişti.

Yapılan açıklamaya göre; kurulduğu günden bu yana Çorum’u ve Çorumluyu en iyi şekilde temsil eden ve her sene onlarca Çorumlu üniversite öğrencisine burs vererek maddi-manevi destek olan, Çorumlu Eğitimci Sanayii ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD),  8. Olağan Genel Kurulu’nu Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde yoğun katılımlı bir şekilde gerçekleştirdi.

Demokrasi şölenine dönen ve üç başkan adayının  yarıştığı seçim kıyasıya geçti. Mehmet Karaca, Cemalettin Kurtoğlu ve Mehmet Yıldırım’ın başkan adayı olduğu seçimde, kazanan taraf Mehmet Yıldırım oldu.

Başkanlık koltuğunu Av. Murat Başer’den devralan Mehmet Yıldırım, Çorum’a ve Çorumlular’a hizmet etmeye devam edeceklerini, bu işin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu bayrağı en ileriye taşıyabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, derneğe gönül vermiş ve katkı sağlamış herkese  teşekkür etti.  Aynı zamanda  pandeminin etkisiyle yarım kalan faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceklerini ve yapılan burs mülakatlarının da yakın zamanda açıklanacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165