Ceylan'dan hem destek hem tavsiye

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TÜGVA'ya destek ziyaretinde bulundu, gençlerle söyleşi yaptı.

04 Aralık 2021 Cumartesi 17:22
Ceylan'dan hem destek hem tavsiye

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Türkiye Gençlik Vakfı Çorum Şubesi’ni ziyaret ederek gençlerle söyleşi yaptı.

Gençlerle tecrübelerini paylaşarak tavsiyelerde bulunan Ceylan, “Şayet imanımız tamsa, inancımız kaviyse, yolumuz doğruysa evvel Allah yedi düveli hizaya getiririz." dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile birlikte Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Başkanlığını ziyaret eden Ceylan, TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı ve gençlerle bir araya geldi.
Gençliğin bu milletin ve Türkiye’nin geleceği, umudu olduğunu belirten Ceylan, “Ecdadın mirasının sadece büyüklüğünün değil getirdiği sorumluluğun da idrakinde bir gençlik olarak sizler bizim iftihar kaynağımızsınız” dedi.
Necip Fazıl Kısakürek’in Sakarya Türküsü dizelerinden “Bu dava hor, bu dava öksüz, bu dava büyük. Ne ağır imtihandır başındaki Sakarya. Bin bir başlı kartalı nasıl taşır kanarya?” mısralarını okuyan Ceylan, “Taşır arkadaşlar taşır. Şayet imanımız tamsa, inancımız kaviyse, yolumuz doğruysa bu kanarya bin bir başlı kartalı da taşır, yedi düveli de hizaya getirir” diye konuştu.

Türkiye’nin 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesini gençlere emanet ettiklerini anlatan Ceylan, şöyle dedi: “Şunu hiçbir zaman unutmayınız: Bizler millet olarak daima tarihin öznesi olduk. Hedeflerimizi büyük kılan, sahiplendiğimiz misyonu sınırlandırmamış olmamızdır. Dünyanın neresinde olursa olsun hep haktan yana saf tuttuk. Her zaman mazlumların ve masumların savunucusu olmak için çalıştık. Ülkede geleceğini başka mecralarda, başka yerlerde arayan tek bir genç kalmayana kadar misyonumuzu yerine getirmiş olamayız. Kendi medeniyet köklerinden ve hazinelerinden habersiz hiçbir gencimiz kalmayana kadar hiçbirimize durmak, dinlenmek yoktur. Tarih boyunca bunu defalarca başardık, bugün de başaracağız. İnanmak ve başlamak, başarmanın yarısıdır. Bugün burada karşımda hedeflerine ulaşma konusunda kararlı, inançlı ve yola koyulmuş, dolayısıyla başarının yarısını zaten yakalamış bir gençlik görüyorum."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

TÜGVA İl Başkanı Enes Kayabaşı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehrimizin büyüklerinin bize verdiği destekler bizi mutlu ediyor. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi TÜGVA'dan Asım'ın nesli kıratında nesiller yetiştirmesini bekliyoruz. Bu çatı altında buluşan her gencimiz, mukaddes değerlerin, milli hedeflerin takipçisi ve sahibi olmalıdır. Söylemiyle hareket ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Son Pişmanlık 2021-12-05 10:20:52

19 yıldır desteklediğim Ak Partiye Yeme İçme Gezme Hava Atma Kollarının şu zor günlerde etkinlik adı altında yaptığı israflar nedeni ile antipati duymaya başladım.

Avatar
Resim 2021-12-05 10:25:03

Resimdeki şahıslar ancak birbir yollarindan giderler.Yakinda çil yavrusu gibi dağilacaklar.

Avatar
Remzi 2021-12-05 14:29:50

Sayın Vekil. Bir sorum olacak. Osmancık devlet hastanesinin yemeklerinden yediniz mi hiç. Özellikle kahvaltısını tavsiye ederim. Örneğin 5 zeytin (Pazarda kilosu 12 liraya satılanlardan) 3 tanesi patlak yani çürük. Yarım kibrit kutusu peynir. Kireç gibi. Çatlak pişmiş yumurta. Kenarları kurşuni. Biber salatalık domates yok. Hepsi bu kadar. Bu kahvaltı ve yemekle insanlar bskumsızlukran ölür. Arada bir yoğurt dağıtıyorlar. Yoğurdu dağıtan adam odaya girerken evet yoğurtçu geldi diye küçümseme edasıyla yoğurtları dağıtıyor. Sanki beleş mal dağıtır gibi ya da hadi iyisiniz sayemde yoğurt yiyorsunuz der gibi. Bu çürüme nereye kadar. Bunun vebalini kim kaldıracak. Bununla ilgili bir önlem alınacak mı

Avatar
Çorumlu 2021-12-04 19:29:39

Tügvalılara bazı ince işler için tüyo vermiştir:)

Avatar
@corumsever 2021-12-05 00:02:03

Böylesi zor zamanda ivedilikle Ak Parti teşkilatlarına çöreklenmiş davayla hizmetle işi olmayan çıkar peşinde koşan her kim varsa gönderilmeli. Yaşanmışlığı olan, derdi olan, liyakatlı kadrolar getirilmeli.
Artık şunu üst kadrolar da anlamalı işini yaparak sevindirdiğiniz birkaç kişide yapmadığınız yüzlerce kişide bu memleketin adamı.

Avatar
Bahattin 2021-12-05 00:15:36

Fotoğraf çok manidar olmuş. Sanki sıra bekliyorlar.

Misafir Avatar
zeyno 2021-12-06 15:25:12 @Bahattin

Yanlarındaki oyuncakla:)

Beğenmedim! (0)
Avatar
Sakarya 2021-12-05 12:09:21

Bir gün bir akpartinin program da gençlik kolları başkanı kürsüye çıktı konuşması bitirirken liderlerinin yaptığı gibi patlattı bir Sakarya makarya kim takarya. Hey hey dünya size güzel.

Avatar
Çorum'lu 2021-12-05 15:02:12

Yazık, şu Çorum'a yazık. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Bol bol fotoğraf çektirin, sosyal medyada paylaşın. Başkada bir şey yaptığınız yok. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

banner165