Ceylan görüştü, Bakan Nebati söz verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile telefonla görüşen Milletvekili Ceylan, Özel Eğitim Okul yöneticilerine bekledikleri sözü verdi.

25 Aralık 2021 Cumartesi 21:18
Ceylan görüştü, Bakan Nebati söz verdi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, özel eğitim okullarının sahip ve yöneticileri ile görüşerek talep ve sorunlarını dinledi.

Özel Özel Eğitim Dernekler Federasyonu İl Başkanı Gülenyüz Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ferhat Öztürk’ün öncülüğünde Ceylan’ı ziyaret eden özel eğitim kurumlarının yöneticileri, belirlenen fiyatların enflasyonun çok altında kaldığını belirterek, kapanmaktan kurtulmak için destek istedi.
Heyet adına konuşan Öztürk, belirlenen fiyatların çok düşük kaldığını, Ocak ayının üçüncü haftasında ücret iyileştirilmesinin tatmin edici yönde olmasını arzu ettiklerini ifade etti.

BAKAN NEBATİ: 'FİYATLARDA TATMİN EDİCİ ARTIŞ OLACAK'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile telefonla görüşen Ceylan, Özel Eğitim Okul yöneticilerine bekledikleri sözü verdi.

Özel eğitim kurumlarını enflasyona ezdirmeyeceklerini dile getiren Ceylan, Bakan Nebati’nin asgari ücret artışında olduğu gibi özel eğitim okullarının fiyatlarında tatmin edici bir artış yapılacağı sözünü verdiğini açıkladı.
Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk psikiyatrisinin yetersiz olmasından dolayı ÇÖZGEL randevularının geç verildiğini belirten Öztürk, bu nedenle özel çocukların eğitim ve öğretiminin aksadığını, bu konuda da çözüm üretilmesi talebinde bulundu.

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri Kurucularını ağırlayan Milletvekili Ceylan, taleplerini takip ederek kurumlarda yaşanan problemlerin çözümü için destek olacağını kaydetti.

Görüşmeye Özel Özel Eğitim Dernekler Federasyonu Çorum İl Başkanı Gülenyüz Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ferhat Öztürk, Çorum Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Gülden Arzoğlu, İnci Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Yusuf Öztemir, Arzum Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Mustafa Bozkurt, Deren Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Kenan Çam, Algı Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Zekeriya Kuyumcu katıldı.

Son Güncelleme: 26.12.2021 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2021-12-25 23:00:55

Alo ceylan ne istiyorsun? Zam istiyorum sayın bakanım... Gözlerimin içine bak sayın ceylan... Nasıl bakayım sayın bakanım telefondayız..haa öylemi o zaman size zam yok... Zam gözlerdeki ışıltıdır...

Avatar
Gözler önemli 2021-12-26 11:47:37

Reisin izni olmadan ne sözü veriyormuş Bay Nebati anlamadim. Bu gece görevden alinmayacağinin garantisi var mi ? O yuzden yapamayacagin sözleri verme Bay Nebati.

Avatar
Çorumlu 2021-12-26 12:07:24

Bahse girerim sadece torpille işe girenler için zam istemiştir..

Avatar
adsız 2021-12-26 16:44:24

Dolar düştü...Başta marketler olmak üzere fiyatları indirin diye cabalanan şu dönemde ne zamı... Ne sözü... Anlayamadım...Eskiler Umut fakirin ekmeği derlerdi.