Ceylan Kuzey Kampüsü inceledi

AK Parti Milletvekili Ceylan, TSO Başkanı ile birlikte HİTÜ Rektör Öztürk'ü ziyaret etti, ardından kuzey kampüsü inceledi.

07 Eylül 2019 Cumartesi 11:01
Ceylan Kuzey Kampüsü inceledi

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ile birlikte Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ü ziyaret etti. Görüşmede, üniversitemizdeki gelişmelere ilişkin genel değerlendirmelerde bulunulduğu belirtildi.

Ziyaret sonrası Milletvekili Ceylan ve ÇTSO Başkanı Başaranhıncal, Rektör Öztürk ile birlikte Kuzey Kampüsü’nde incelemelerde bulundu. Kamsüp’te  fakülte inşaatlarınınson durumu hakkında bilgi alındı.

Son Güncelleme: 07.09.2019 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gösteriş 2019-09-07 18:24:48

İcraat yokkki medyaya çıksın sıkışınca üniversite kampüs ziyareti, incele babam incele çok anlıyorya! Aşındı be gele gide, artık kimse yutmuyor yorma kendini asc! Sen ufak tefek atamalara bak...

Avatar
Vallahami 2019-09-07 22:29:45

VAllaha ağam bizimle eğleşiyor.Öyle bir yetenek ki kendisi herseyden anlıyor ve inceliyor.10 parmağında 100 marifet Allah nazarlardan esirgesin