Ceylan Rektör’le görüşecek

Milletvekili Ceylan, Veterinerlik Fakültesi'nin açılması için yeni Rektör'le oturup yol haritasını belirleyeceklerini açıkladrı.

03 Ağustos 2019 Cumartesi 13:50
Ceylan Rektör’le görüşecek

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nin açılması için Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile görüşeceğini açıkladı.
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın bu sabah düzenlediği basınla istişare ve genel değerlendirme toplantısına katılan Milletvekili Ceylan, Habercim19’dan Mustafa Demirer’in Veterinerlik Fakültesi’nin akıbeti ile ilgili sorusuna cevap verdi.
Ceylan, Çorum’un hayvancılık ve tarım sektöründe gelişmiş bir kent olduğunu belirterek, fakültenin gerekliliğine bir kez daha dikkat çekti. 
HİTÜ Veterinerlik Fakültesi için bir önceki rektörle çalışma başlattıklarını hatırlatan Ceylan, “Fakültenin alt yapı ihtiyaçları için hazineden birkaç yer tespiti yaptık. Rektörlük değişimi yaşanınca bir süre kesintiye uğradı. Verdiğimiz sözün arkasındayız. Yeni Rektör’le oturup konuşarak yol haritamızı belirleyeceğiz.” dedi.
Çorum merkez, Alaca ve Mecitözü’nün hayvancılıkta gelişmiş bölgeler olduğunu anlatan Ceylan, üniversite kuzey kampüsünün yapımının devam ettiğini, Güney Kampüsü’nün ihale aşamasına geldiğini kaydetti. Ceylan, “Veterinerlik Fakültesi açılması hususunda rektör değişimi nedeniyle bir kopukluk oldu. Verdiğimiz sözün arkasındayız. En kısa sürede yeni rektörümüzle oturup konuşacağız.” diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 07.08.2019 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-08-03 16:23:23

Çorum’a artık bir vakıf üniversitesi yapmayı düşünmenin vakti gelmedi mi?

Avatar
Vekilim 2019-08-03 22:36:49

Sayın vekilin en kısa zamanda Vererinerliğe uygun birini atamanızı bekliyoruz inşaAllah