Çocuklar Kur’an’a koştu

Yaz tatilinde çocukların Kur'an öğrenmesi için başlatılan Yaz Kur'an Kursları için düzenlenen açılış töreni dün...

24 Haziran 2014 Salı 13:00
Çocuklar Kur’an’a koştu

Yaz tatilinde çocukların Kur'an öğrenmesi için başlatılan Yaz Kur'an Kursları için düzenlenen açılış töreni dün gerçekleştirildi. "Çocuklar Kur'an'la buluşuyor' sloganıyla Mimar Sinan Camii’nde düzenlenen törene Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.


Mehmet Doğan’ın Kur'an tilaveti ile çocukların ilahilerinin Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç bir konuşma yaptı.


Ailelere ve öğrencilere hitabeden Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç, sağlam inançlı ve ahlaklı nesiller yetiştirmenin tek yolunun Kur'an ve Sünnet'ten geçtiğini belirterek,  çocukların yaz tatilinde Kur'an Kursları'na gönderilmesinin önemine dikkat çekti.


Kur'an-ı Kerim'in duvarda ve vitrinde süs olarak kalmaması gerektiğinin altını çizen Kılıç, Kur'an ve Sünnet'in tüm hayatı kapsaması gerektiğini belirterek, çocukların dinini bilen, ahlaklı gençler olarak geleceğe hazırlanmasına herkesin gayret etmesini istedi.


Açılış programından sonra öğrenciler sınıflara ayrıldı, meyve suyu ikramı yapıldı.



Son Güncelleme: 26.07.2018 00:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.