Çorum'da 3 bin 414 adet dağıtıldı

Çorum’da uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere 3 bin 414 adet tablet dağıtıldı.

03 Şubat 2021 Çarşamba 14:27
Çorum'da 3 bin 414 adet dağıtıldı

Çorum’da uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere 3 bin 414 adet tablet dağıtıldı.

Vali Mustafa Çiftçi, tablet desteği veren resmi kurum, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve hayırseverlere teşekkür belgesi verdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan açıklama göre, uzaktan eğitim sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 bin 680 olan tablet bilgisayar seti, her ay yenilen 25 GB interneti öğrencilere ulaştırıldı.  Bakanlık haricinde Çorum Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları ve hayırsever vatandaşlar tarafından toplam 3 bin 414 tablet öğrencilere teslim edildi.
Öğrencilere tablet yardımında bulunan Çorum Belediyesi’ne, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve hayırsever vatandaşlara Vali Mustafa Çiftçi tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, EBA’ya erişimi imkânı olmayan öğrenciler için Çorum’da tablet dağıtımının devam ettiğini bildirdi. Sarı “Hiçbir öğrencimiz tableti olmadığı için eğitimden mahrum kalmasın diyoruz. Bu amaçla il genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı sunuyoruz” dedi.
İhtiyacı bulunan tüm öğrencilerin dijital araçlara ve internete ulaşabilmesi için çalıştıklarını belirten Sarı, tablet desteğinde bulunan Çorum Belediyesi’ne, sivil toplum kuruşlarına ve hayırseverlere teşekkür etti. Sarı “Bakanlığımız ve hayırseverlerimiz tarafından gelen destekler arttıkça öğrencilerimize tablet dağıtımı devam edecektir” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eğitim 2021-02-03 20:16:59

Nasıl dağıtım yapılıyorsa çevremizdeki kimseye verilmedi

Avatar
Kader 2021-02-04 18:26:29

Kim almış, ne zaman nasıl teslim yapılmış anlamadım..